Le Mans en Cars & Le Mans 

Op zaterdag 13 juni staat de 88e editie van de 24-uurs race van Le Mans gepland. Net als vorig jaar rijdt ook dit jaar Alpine weer mee met een team.
Om u ook de kans te geven om hierbij aanwezig te zijn heeft Alpine, speciaal voor alle Alpine liefhebbers, unieke VIP pakketten samengesteld.  
U kunt kiezen uit 3 pakketten; de training, de race of voor het gehele weekend. En er zijn nog mogelijkheden om uw pakket uit te breiden met o.a. bezoek aan het Le Mans museum, VIP car parking of zelfs mogelijkheid tot paddock toegang in combinatie met helikopter service naar het circuit. 
Interesse? Klik hier voor de speciale VIP pakketten en inschrijving.

Cars & Le Mans zaterdag 13 juni

Geen tijd om naar Frankrijk af te reizen? Op zaterdag 13 juni organiseren wij Cars & Le Mans bij Alpine Centre Soestdijk. Vanaf 15.00 ontvangen we u graag om onder het genot van culinaire verwennerijen tot ongeveer 19.00 uur naar de prestaties van Alpine op Le Mans 2020 te kijken. 


Rond mei sturen we u nog een herinnering voor dit event. Nu al aanmelden? Dat kan vanzelfsprekend. Klik op onderstaande aanmeld button voor de Cars & Le Mans bij Alpine Centre Soestdijk. 

AANMELDEN>