Proefrit

De Alpine A110 zelf ervaren?

Kom langs en ervaar de Alpine zelf! Maak en afspraak door de klikken op AFSPRAAK MAKEN en ervaar de nieuwste innovatie van Alpine binnenkort in levende lijve!

PROEFRIT PLANNEN >
Visual

A110
Première Édition

A110
Pure

A110
Légende

  A110 Première édition

  Beschikbaar in gelimiteerde oplage van 1.955 modellen. Het aantal modellen is een knipoog naar het het jaar, waarin Alpine oorspronkelijk werd geïntroduceerd. Met gewichtsbesparende maatregelen zoals Sabelt-sportstoelen en gesmede wielen uit één stuk, is de Première Édition uitgerust met een actievere sportuitlaat om een opwindende rijervaring te garanderen. Première Édition staat voor de herlancering van het merk Alpine. Een lancering zo succesvol, dat alle Première Éditions al zijn gereserveerd.

  A110 Pure

  Pure is het lichtste Alpine model en geïnspireerd op de Monte Carlo-winnende A110 uit de jaren 70. Volledig afgestemd op rijgemak over bergweggetjes en racecircuits, biedt dit model het gewenste comfort voor optimale dagelijkse rijbeleving. De Pure is uitgerust met lichtgewicht Sabelt kuipstoelen en een mat koolstofvezel interieur.

  A110 Legende

  Met dezelfde power en chassis instellingen als de Pure, blijft de Legend trouw aan de absolute Alpine- normen waardoor hij over geweldige beweeglijkheid en extreme behendigheid beschikt. De zesvoudig verstelbare leren stoelen, leverbaar in bruin of zwart, de 18-inch diamantvormige velgen en hoogglans koolstofvezel interieur benadrukken het sportieve karakter van de auto.