A110
LÉGENDE GT

Wereldwijd beperkt tot slechts 400 productieplekken

De A110 Légende GT benadrukt de elegantie en verfijning van de A110. Voor de sportwagenchauffeur die uitzonderlijk vakmanschap waardeert, heeft het model op maat gemaakte lichtgouden designelementen en een op maat gemaakt interieur bekleed met warm amberleer. A110 Légende GT is een voorbeeld van Franse verfijning.

Een weekend vol elegantie

Een landgoed, een weekendje weg en de juiste auto voor deze reis. A110 Légende GT is een tijdloos object weergegeven als een sportwagen. De verfijning en stijl van de Apine komen goed tot zijn recht wanneer de auto 2 passagiers met hun bagage (natuurlijk op  maat gemaakt in amberkeurig leer dat past bij de bekleding van de A110 Légende GT) verwelkomt aan boord om ze mee te nemen naar een landhuis. 
 Net als een maatpak of een mooi horloge, wordt de A110 Légende GT gebouwd door de handen van ervaren vakmensen.

> Download de brochure

48-UUR ESCAPE

De A110 Légende GT biedt een harmonieuze en ongetwijfeld Alpine rijervaring: alledaags comfort en veelzijdigheid. En wanneer de wegen veranderen in een opeenvolging van bochten en bochten, wordt zijn rijplezier opwindend. De in 6 standen verstelbare comfortstoelen en het premium interieur maken lange ritten tot een echte rijervaring. De A110 Légende GT is zonder twijfel de Alpen van reizigers.

> Reserveer uw Légende GT

FRANSE VERFIJNING

Het elegante silhouet van de A110 Légende GT krijgt vorm in de schaduw van het landhuis. Het subtiele contrast tussen de carrosseriekleur Silver Mercure en de lichtgouden elementen onthult verfijning in elk detail. De optiek aan de achterzijde met kristaleffect maakt deze homogene stijl compleet. In het passagierscompartiment herinneren de genummerde plaat, de verlichte instaplijsten, de met carbon geweven inzetstukken met een koperdraad en de amberkleurige lederen bekleding aan de elegantie van het exterieurdesign. Tegelijkertijd biedt een extra opbergruimte tussen de stoelen de ideale locatie voor het opbergen van persoonlijke bezittingen.

Technische
kenmerken

Motorkracht: 252 hp/hp (185 kW)
Versnelling (0 to 100 km/u): 4.5 s
Maximale snelheid op een gesloten circuit: 250 km/u
Maximale koppel: 320 Nm van 2000 tot 5000 tpm
Gewicht: 1123 Kg
Transmissie: automatische versnellingsbak, dubbele koppeling, 7 versnellingen