✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30712 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault Laguna occasion aanbod

Ben je op zoek naar een ideale tweedehands gezinsauto? Stam Renault heeft een kwalitatief aanbod Renault Laguna occasions. Deze middenklasser is verkrijgbaar als diesel- en benzine uitvoering. Bekijk ons complete Renault Laguna occasion aanbod hieronder.

Favorieten

Op deze pagina staan de voertuigen die je als favoriet hebt opgeslagen.

Geen favorieten

Op dit moment heb je geen favorieten opgeslagen. Klik hier om naar ons aanbod te gaan.

 

Renault Laguna occasion informatie

De Renault Laguna is sinds 1994 op de markt. Deze populaire middenklasser van Renault was destijds de opvolger van de Renault R21. In 1995 is de Renault Laguna ook als stationwagen in Nederland verkrijgbaar. In de eerste maanden van 2001 verschijnt een vernieuwd model; de Renault Laguna 2. Opvallend is dat de Renault Laguna 2 de eerste auto was die de optimale beoordeling van vijf sterren in de Euro-NCAP crashtest kreeg. In 2007 ondergaat de Renault Laguna een laatste metamorfose. De Renault Laguna 3 was de eerste auto met een Keyless-Entry-and-Drive-System. Met dit systeem kan de bestuurder via chipkaart de auto openen en starten en zijn geen autosleutels nodig.

De Renault Laguna occasions van Stam kenmerken zich door ruimte en luxe. Hierdoor is de Renault Laguna ideaal als gezins- of familieauto. Benieuwd of één van onze Renault Laguna occasions bij jou en jouw gezin past? Vraag een proefrit aan, dit kan bij Stam uiteraard ook met het hele gezin!

Renault Laguna occasion uitvoeringen

Het Renault Laguna occasion aanbod bij Stam bevat verschillende uitvoeringen. Er zijn zowel Renault Laguna diesel occasions als Renault Laguna benzine occasions. Daarnaast kan je kiezen tussen Renault Laguna coupé occasions of Renault Laguna station occasions. Wilt u meer informatie over één van de modellen binnen ons occasion aanbod? Of wilt u meer informatie over de verschillende uitvoeringen? Neem dan contact op met één van onze vestigingen.

Renault Laguna occasion automaat of handgeschakeld?

Naast de verschillende uitvoeringen kunt u ook een keuze maken tussen verschillende transmissies. Op zoek naar een Renault Laguna occasion automaat? Of liever een model waarbij je met de hand moet schakelen? Bekijk dan ons actuele aanbod. Is de gewenste transmissie niet beschikbaar? Neem dan contact op, wellicht dat we toch een goede occasion voor je binnen ons totale occasion aanbod hebben.

Naast de keuzes voor brandstof of transmissie kan je ons occasion aanbod nog op meerdere eigenschappen filteren. Zo vind je altijd de Renault Laguna occasion die het beste bij je past! Wil je meer informatie wil over een specifieke Renault Laguna occasion? Kijk dan op de occasion detailpagina van het betreffende model. Hier kan je ook direct proefrit of een offerte aanvragen.

Renault Laguna Tweedehands per bouwjaar

De Renault Laguna occasions bij Stam zijn nog relatief jong. Wij hebben Laguna occasions uit verschillende bouwjaren binnen ons aanbod. Maak een keuze uit onderstaande mogelijkheden om het actuele aanbod van Laguna occasions per bouwjaar te bekijken:

Stam Renault occasion aanbod

Naast een groot aanbod van Renault Laguna occasions beschikt Stam ook over vele andere Renault occasions. Bij Stam Renault vinden we onze klanten belangrijk. Vandaar dat wij iedereen zo goed mogelijk helpen en altijd proberen dat extra stapje voor je te doen. Bijvoorbeeld door het regelen van een aflevering voor openingstijd, naar wens het regelen van een langere proefrit dan gebruikelijk of het snel op weg helpen van een klant bij de werkplaats.

Wij willen onze klanten niet alleen vandaag tevreden zien, maar ook na 10 jaar nog!