✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30601 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault CLIO Estate

Zorgeloos rijden
v.a. € 279,- p/mnd

Private Lease bij Stam Lease

Vrijblijvende offerte

Renault CLIO Estate

v.a.€ 279,-*
per maand

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Renault Clio Hatchback of Estate met Private Lease onder de noemer van "Stam Zorgeloos Privé". Stam Private lease is dé leasevorm voor je om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent! Je kan nu tijdelijk profiteren van ons actietarief, waardoor je voor  €279,- per maand een compleet nieuwe Clio rijdt.

De Renault CLIO Estate

De nieuwe Renault Clio staat voor innovatie, niet alleen op het gebied van design, maar ook op het gebied van motoren, techniek, veiligheid en multimedia. Standaard is de Clio rijk uitgerust met onder andere lichtmetalen velgen en parkeersensoren. De Renault Clio Hatchback en Estate staan voor je klaar in de showroom van Stam Renault.

€ 279,- per maand, Private Lease bij Stam Lease

Met Renault Private Lease rijd je in een Renault Clio of Clio Estate voor één vast en laag maandbedrag. Je rijdt al in een Renault Clio Estate  Energy TCe 90 Life vanaf € 279,- per maand. Of kies voor Renault Clio Estate TCe 90 Zen  vanaf € 309,- per maand. Met dit vaste en lage maandbedrag zijn al jouw autokosten afgedekt. Deze prijs is op basis van 10.000 km. per jaar, 60 maanden, standaard lak en een eigen risico van € 450,-.

Wat is inclusief bij Private Lease?
  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp
  • Houderschapsbelasting


De Renault CLIO Estate kopen?

met voorraad korting bij Stam

Ben je geďnteresseerd in het kopen van een Renault CLIO Estate in plaats van Private Lease? Koop een CLIO Estate uit voorraad bij Stam en profiteer van hoge korting en snel rijden

VRIJBLIJVENDE OFFERTE  BEKIJK VOORRAAD ACTIE

Hoe kunnen wij helpen?

Ik wil deze auto Private Leasen

Stam Renault vestigingen

    Het gecommuniceerde bedrag betreft de Renault Clio Estate TCe 90 Life met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 450,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € € 0,069 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.