Klik hier om ons te bellen

Renault CLIO Estate

Zorgeloos rijden
v.a. €269.- per maand

Private Lease bij Stam Lease

Vrijblijvende offerte

Renault ClIO (Estate)

v.a.€269,-*
per maand

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Renault Clio Hatchback of Estate met Private Lease onder de noemer van "Stam Zorgeloos Privé". Stam Renault Zorgeloos Privé is dé leasevorm voor u om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat u weet waar u aan toe bent! U kunt nu tijdelijk profiteren van ons voorraadvoordeel, waardoor u voor slechts €259,- per maand een compleet nieuwe Clio en voor €269.- een splinternieuwe Clio Estate rijdt.

De Renault CLIO Estate

De nieuwe Renault Clio staat voor innovatie, niet alleen op het gebied van design, maar ook op het gebied van motoren, techniek, veiligheid en multimedia. Standaard is de Clio rijk uitgerust met onder andere lichtmetalen velgen en parkeersensoren. De Renault Clio Hatchback en Estate staan voor u klaar in de showroom van Stam Renault.

€ 259,- per maand,Private Lease bij Stam Lease

Met Renault Private Lease rijdt u in een Renault Clio of Clio Estate voor één vast en laag maandbedrag. U rijdt al in een Renault Clio Energy TCe 90 Life vanaf € 259,- per maand. Of kies voor Renault Clio Estate Energy TCe 90 Life  vanaf € 269,- per maand. Met dit vaste en lage maandbedrag zijn al uw autokosten afgedekt. U hoeft alleen nog maar te tanken! Deze prijs is op basis van 10.000 km. per jaar, 60 maanden, standaard lak en een eigen risico van € 450,-.

Wat is inclusief bij Private Lease?
 • Afschrijving
 • Rente
 • Verzekering
 • Houderschapsbelasting
 • Reparatie
 • Onderhoud
 • Banden
 • Pechhulp

U hoeft alleen nog maar te tanken!

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil deze auto Private Leasen

De Renault Clio Estate kopen

met € 2.000,- standaard Stam voordeel

Bent u geďnteresseerd in het kopen van een Renault Clio (Estate) in plaats van Private Lease? U ontvangt nu tijdelijk € 2.000,- Voordeel premie bij de aanschaf van uw nieuwe Renault Clio (Estate). Bereken nu de waarde van uw huidige auto en ontdek voor welk bedrag u een nieuwe Renault Clio (Estate) rijdt.

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  25.486 KLANTREACTIES
  De ontvangst en uitgebreide uitleg op mijn vragen vond ik zeer plezierig. De verkopers, waarmee mee te maken kregen, verschillende door vakantietijd, gaven vertrouwen.
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Private Lease prijzen inclusief btw en alle autokosten, exclusief tanken en metallic lak. Looptijd 60 maanden, 10.000 km/jr. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaard specificaties. Stam behoudt zich het recht voor de actie op elk moment te wijzigen of te beëindigen. Standaard voordeel van €2000.- bij registratie voor 30/9/2017.

  Beoordeling door klanten: 95/100 - 25486 beoordelingen