✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26317 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia Accu’s bij Stam,

al vanaf € 164,- all-in

Dacia accu vervangen

De accu van uw Dacia zorgt voor de stroomvoorziening van uw auto. Indien uw auto slecht start, dan is dit vaak het teken dat uw accu aan vervanging toe is. Stam Dacia kijkt graag uw auto even na om te controleren of de accu wellicht aan vervanging toe is.


Functie van een accu

Iedere auto heeft stroomvoorziening nodig voor de werking van de elektrische onderdelen als de ruitenwissers, radio, verlichting maar met name om te starten. Tijdens het rijden wordt de accu middels een dynamo van stroom voorzien.

WERKPLAATSAFSPRAAK


Wanneer een accu vervangen

Een accu kent een vrij lange levensduur. Gemiddeld gaat een accu tot wel zes jaar mee. Uiteraard kan het voorkomen dat een accu minder lang mee gaat. Dit kan komen door koud weer en andere zaken die de levensduur van uw accu negatief be´nvloeden.

WERKPLAATSAFSPRAAK

ACCU OFFERTE


Prijs accu vervangen

Uw Dacia ontvangt al een nieuwe accu vanaf € 164,-. De prijzen van Stam Dacia voor accu's zijn bovendien all-in. Dit betekent dat het inclusief arbeidsloon, onderdelen en garantie is. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u uw accu laat vervangen. Stam Dacia biedt duidelijkheid. Maak online een afspraak of vraag eerst een offerte aan.

WERKPLAATSAFSPRAAK


Hoe kunnen wij u helpen?

Dacia Accu