✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29879 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

APK Keuring bij Stam Dacia

Voor slechts € 29,-

APK keuring voor jouw Dacia €29.-

Bij de meeste auto’s is het verplicht om jaarlijks een APK keuring uit te laten voeren. Tijdens een dergelijke keuring lichten onze medewerkers jouw Dacia grondig door en kijken we of jouw Dacia veilig de weg op kan. Een APK keuring kost je bij Stam Dacia slechts € 29,-* Jouw gehele auto wordt door onze specialisten doorgelicht op de alle noodzakelijke punten. Maak online een afspraak voor een APK keuring.

WERKPLAATSAFSPRAAK

APK KEURING OFFERTE


Gratis APK bij onderhoudsbeurt

Indien je jouw APK combineert met een onderhoudsbeurt ontvang je de APK geheel gratis* Je kan online een afspraak inplannen voor een onderhoudsbeurt met APK.

Vervaldatum van de APK

Weten wanneer jouw auto weer aan zijn APK keuring toe is? Bij het RDW kan je terecht om online het kenteken van jouw Dacia te controleren. Zodoende weet je wanneer jouw Dacia een APK keuring nodig heeft.

Leeftijd van jouw voertuig

De leeftijd van jouw voertuig bepaalt wanneer de APK plaats dient te vinden. Als je over een nieuwe benzineauto beschikt, dan vindt de keuring voor het eerst na vier jaar plaats.
*excl. eventuele diesel toeslag van € 15,- bij oudere bouwjaren


 

WERKPLAATSAFSPRAAK

BOUGIES OFFERTE

Hoe kunnen wij je helpen?

Dacia APK

Stam Dacia vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze STAMbassadeurs

  29.879 KLANTREACTIES
  De persoonlijke benadering van Jord!
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Disclaimer De daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn afhankelijk van de looptijd van het aangeschafte contract. De voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden die binnen de onderhoudsinterval en contractduur vallen, zullen worden uitgevoerd. De laatste onderhoudsbeurt dient te zijn uitgevoerd voor het einde van de looptijd van het contract in kilometers of maanden. Getoonde prijs(en) zijn incl. 21% btw. Prijs van €10,- per maand is op basis van een Renault Kangoo II 1.5 DCI met een looptijd van 36 maanden of 40.000 kilometer. Maandelijkse betaling enkel mogelijk in combinatie met de financiering van je auto. Vraag je dealer naar het actuele rentepercentage. Getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie en zeggen niets over de daadwerkelijk uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je Dacia-dealer of met Renault Nederland Klant Relaties via 0800 – 0303.