✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26552 klantreacties is  95% tevreden over Stam!
Dacia autoverzekering

Dacia autoverzekering

In de gehele Europese Unie is een autoverzekering verplicht. Met een Dacia verzekering bent u verzekerd van een veilig gevoel. Ontdek de gunstige voorwaarden van Stam Dacia. Informeer naar onze scherpe tarieven en vraag online een offerte aan voor een autoverzekering voor uw Dacia.

Bovag Offerte aanvragen
Dacia autoverzekering

Voordelen Dacia autoverzekering

Door te kiezen voor de autoverzekering van Stam Dacia maakt u gebruik van diverse voordelen. Lees hieronder de voordelen van onze autoverzekering:

 • Kies de dekking die bij u past
 • Voor schadereparaties kunt u terecht bij Stam Dacia
 • 24-uurs schadehulplijn
 • Gratis overstapservice
 • Schadeherstel met originele onderdelen
 • Vervangende auto tijdens reparaties
 • Onbeperkte dekking voor audio- en navigatiesystemen*
 • Accessoires standaard meeverzekerd**
Offerte aanvragen

Soorten dekking

Er zijn verschillende typen dekkingen. Ook voor de Dacia Autoverzekering. Wij informeren u graag over de beschikbare typen. Lees hieronder meer en maak uw keuze. WA verzekeringMet een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering bent u voor de wet voldoende verzekerd. De dekking bij WA bedraagt voor de Dacia Autoverzekering:

 • Materieel: tot € 2.500.000,- per schadegebeurtenis
 • Letselschade: tot € 5.600.000,- per schadegebeurtenis

De verplichte WA-verzekering kunt u aanvullen met een beperkt of volledig casco. Vooral nieuwe of jonge Dacia modellen raden wij aan in combinatie met een volledig casco te verzekeren. Op deze manier bent u optimaal verzekerd, ook in geval van aanrijding en vandalisme.

Beperkt casco

De WA-verzekering is er vooral op gericht mogelijke schade aan derden te verzekeren. Met een beperkt casco dekking bent u tevens verzekerd voor schade door diefstal, brand, storm en ruitbreuk. Wanneer u een occasion aanschaft kunt u gebruikmaken van de gunstige 2 jaar occasionwaarderegeling.

Volledig casco

Met een beperkt casco bent u nog altijd beperkt verzekerd. Indien u meer zekerheid wilt biedt een verzekering met volledig casco uitkomst. Hierbij bent u onder andere verzekerd voor schade als gevolg van een aanrijding en vandalisme. Indien u bij Stam Dacia een autoverzekering met volledig casco afsluit, dan ontvangt u de zeer gunstige 5 jaar nieuwwaarderegeling in het geval van een nieuwe auto. Bij occasions kunt u gebruikmaken van de 5 jaar occasionwaarderegeling.

Aanvullende dekkingen

Uw Dacia autoverzekering is uit te breiden met verschillende aanvullende dekkingen. Daardoor bent u optimaal verzekerd. Lees hieronder meer over onze aanvullende dekkingen:

Schadeverzekering Inzittenden (SVI)

De schadeverzekering voor inzittenden zorgt ervoor dat uw inzittenden en hun spullen zijn gedekt. De verzekering biedt dekking voor:

 • Alle spullen die door inzittenden worden vervoerd
 • MateriŽle gevolgschade in geval van ongeval met letsel
 • De kosten van geneeskundige behandeling ten gevolg van een ongeval met letsel

Tevens zijn de verzekeringnemer en inwonende gezinsleden verzekerd wanneer zij zich in de auto bevinden.

Ongevallenverzekering Inzittenden

Met deze verzekering bent u gedekt indien iemand overlijdt of blijvend invalide raakt als gevolg van een ongeval. Het gekozen verzekerde bedrag of een percentage daarvan wordt in zo'n geval uitgekeerd.

Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering stelt u in staat eventuele schade aan de auto te verhalen op de tegenpartij. Het geeft u juridische bijstand in het geval van een geschil met betrekking tot uw auto. Sluit u geen rechtsbijstandverzekering af? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor het verhalen van de schade.

Gratis overstapservice

Heeft u op dit moment elders een autoverzekering? Dit is geen enkel probleem. U kunt namelijk gebruikmaken van de gratis overstapservice om deze te beŽindigen. Ook zorgen wij ervoor dat uw nieuwe verzekering op het juiste moment in werking treedt.

Snel afsluiten

Bent u overtuigd van de voordelen van een Dacia autoverzekering? U kunt de verzekering bij Stam Dacia snel en eenvoudig afsluiten. Wij informeren u graag over de verschillende dekkingen. Aan de hand van uw gegevens berekenen wij uw premie. Wilt u ook graag zorgeloos de showroom uitrijden? Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

* = Alle accessoires van uw Dacia zijn met de autoverzekering standaard mee verzekerd tot een waarde van 10% van de cataloguswaarde van uw auto.
** = Alle af-fabriek ingebouwde Dacia-audio en/of navigatieapparatuur in uw auto is ongelimiteerd verzekerd.
Druk- en typefouten voorbehouden