Met de Easy-R automaat combineert Dacia comfort en rijplezier voor een zeer betaalbare prijs. Tegen een meerprijs van slechts 500 euro ten opzichte van de handgeschakelde benzine versies rijdt u al een Dacia automaat!

De versnellingsbak is zuinig, comfortabel en praktisch. Het brandstofverbruik van de automaat is nagenoeg gelijk aan dat van de handgeschakelde benzineversies. In de ECO modus wordt nog minder brandstof verbruikt doordat automatisch de zuinigste versnelling wordt geselecteerd.

De Easy-R automaat is beschikbaar bij de Sandero, Sandero Stepway en Logan MCV op het Lauréate uitrustingsniveau. De Logan MCV automaat is daarnaast ook leverbaar in combinatie met het Prestige uitrustingsniveau.

Sandero Sandero Stepway Logan MCV
Sandero Sandero Stepway Logan MCV

EASY-R VOOR MEER COMFORT!

AUTOMATISCH SCHAKELEN EN MAKKELIJK MANOEUVREREN

DE TECHNIEK ACHTER EASY-R

De Easy-R is een handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen en een automaat met 3 elektrische motoren en een speciale rekeneenheid. De automaat is elektromechanisch. De versnellingsbak wordt bestuurd door een nieuwe versnellingshendel die in de geselecteerde positie blijft (R, D, N). De ‘P’ stand ontbreekt. Nieuwe kleppen die het schakelen regelen, zijn eenvoudiger en werken zonder olie. De nieuwe rekeneenheden zijn efficiënter, sneller en zorgen ervoor dat er sneller, maar ook zachter geschakeld kan worden, zowel bij het wegrijden als bij gas geven of terugschakelen.
Beoordeling door klanten: 95/100 - 25510 beoordelingen