✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26552 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia banden bij Stam

Altijd de beste prijs

Dacia banden

Iedere auto heeft baat bij goede banden. Zo ook uw Dacia. Stam Dacia biedt daarom een uitgebreid assortiment van Dacia banden. Deze autobanden kennen een goede prijs-kwaliteitsverhouding zodat u niet teveel betaalt voor een band die past bij uw model.  Lees hieronder meer over wat Stam Dacia u te bieden heeft.


Banden kiezen

De keuze voor de juiste band voor uw Dacia zorgt voor een betere rijervaring. Zo beschikt uw Dacia met de juiste band over een verbeterde wegligging, een lager brandstofverbruik en kent de band een langere levensduur. Na de keuze voor een band kunnen onze professionele monteurs de banden monteren. Na montage worden de wielen uitgelijnd waardoor u direct weer veilig de weg op kunt. Maak direct online een afspraak voor nieuwe banden voor uw Dacia.


Wanneer banden vervangen

Wanneer de banden van uw Dacia vervangen moeten worden hangt sterk af van uw persoonlijke situatie. Zo kan een sportieve rijstijl slijtage bevorderen. Tijdens de periodieke APK wordt de hoeveelheid slijtage aan uw banden beoordeeld aan de hand van het aanwezige profiel. Is dit onvoldoende? Dan voldoet uw Dacia niet aan de minimale veiligheidsvereisten en wordt het tijd voor nieuwe banden. Vermoedt u dat uw banden niet langer in orde zijn? Neem contact op met Stam Dacia om een afspraak te maken met onze werkplaats.


Prijs banden vervangen

Banden zijn essentieel voor uw Dacia. Stam Dacia kent tijdelijk een speciale Dacia bandenactie. Uw Dacia ontvangt al nieuwe banden vanaf EUR 55,95. Bekijk direct onze acties en neem contact op met onze werkplaats voor een afspraak of een offerte.

WERKPLAATSAFSPRAAK

BANDEN OFFERTE

Hoe kunnen wij u helpen?

Dacia Banden