✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29879 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia banden bij Stam

Altijd de beste prijs

Dacia banden

Iedere auto heeft baat bij goede banden. Zo ook jouw Dacia. Stam Dacia biedt daarom een uitgebreid assortiment van Dacia banden. Deze autobanden kennen een goede prijs-kwaliteitsverhouding zodat je niet teveel betaalt voor een band die past bij jouw model.  Lees hieronder meer over wat Stam Dacia je te bieden heeft.


Banden kiezen

De keuze voor de juiste band voor jouw Dacia zorgt voor een betere rijervaring. Zo beschikt jouw Dacia met de juiste band over een verbeterde wegligging, een lager brandstofverbruik en kent de band een langere levensduur. Na de keuze voor een band kunnen onze professionele monteurs de banden monteren. Na montage worden de wielen uitgelijnd waardoor je direct weer veilig de weg op kan. Maak direct online een afspraak voor nieuwe banden voor jouw Dacia.


Wanneer banden vervangen

Wanneer de banden van jouw Dacia vervangen moeten worden hangt sterk af van jouw persoonlijke situatie. Zo kan een sportieve rijstijl slijtage bevorderen. Tijdens de periodieke APK wordt de hoeveelheid slijtage aan je banden beoordeeld aan de hand van het aanwezige profiel. Is dit onvoldoende? Dan voldoet jouw Dacia niet aan de minimale veiligheidsvereisten en wordt het tijd voor nieuwe banden. Vermoedt je dat jouw banden niet langer in orde zijn? Neem contact op met Stam Dacia om een afspraak te maken met onze werkplaats.


Prijs banden vervangen

Banden zijn essentieel voor jouw Dacia. Stam Dacia kent tijdelijk een speciale Dacia bandenactie. Jouw Dacia ontvangt al nieuwe banden vanaf EUR 55,95. Bekijk direct onze acties en neem contact op met onze werkplaats voor een afspraak of een offerte.

WERKPLAATSAFSPRAAK

BANDEN OFFERTE

Hoe kunnen wij je helpen?

Dacia Banden

Stam Dacia vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze STAMbassadeurs

  29.879 KLANTREACTIES
  De persoonlijke benadering van Jord!
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Disclaimer De daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn afhankelijk van de looptijd van het aangeschafte contract. De voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden die binnen de onderhoudsinterval en contractduur vallen, zullen worden uitgevoerd. De laatste onderhoudsbeurt dient te zijn uitgevoerd voor het einde van de looptijd van het contract in kilometers of maanden. Getoonde prijs(en) zijn incl. 21% btw. Prijs van €10,- per maand is op basis van een Renault Kangoo II 1.5 DCI met een looptijd van 36 maanden of 40.000 kilometer. Maandelijkse betaling enkel mogelijk in combinatie met de financiering van je auto. Vraag je dealer naar het actuele rentepercentage. Getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie en zeggen niets over de daadwerkelijk uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je Dacia-dealer of met Renault Nederland Klant Relaties via 0800 – 0303.