✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26317 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia bougies bij Stam,

Laat uw Dacia vonken

Dacia Bougies

EssentiŽle onderdelen voor een motor zijn de bougies. Deze laten namelijk de motor van uw Dacia draaien en zorgen en daardoor voor dat uw auto rijdt. Na een bepaalde tijd is de vonk die de bougies van uw Dacia afgeven minder krachtig. Stam Dacia zorgt ervoor dat uw Dacia bougies in orde zijn. Lees er hieronder meer over.

Wat doen bougies

Bougies geven op het juiste moment een vonkje. Dit zorgt voor de verbranding van het luchtbrandstof mengsel in de cilinders van de motor. Hierdoor wordt uw Dacia aangedreven, tenzij u een diesel rijdt. Dieselmotoren kennen namelijk geen bougies. Wanneer uw Dacia slecht start en/of slecht loopt, kan het zijn dat er iets aan de hand is met uw bougies. Laat uw bougies tijdig vervangen om problemen te voorkomen.

Wanneer bougies vervangen

Wanneer uw Dacia niet tijdig nieuwe bougies ontvangt, zal de motor gaan haperen met als gevolg dat uw Dacia motor onregelmatig gaat draaien. Dit kan grotere slijtage tot gevolg hebben. Bougies worden overigens altijd per set vervangen. Per Dacia model verschilt de intervalperiode voor het vervangen van bougies. Indien u wilt weten wanneer uw Dacia's bougies vervangen moeten worden, neemt u gerust contact op met de werkplaats van Stam Dacia.

Prijs bougies vervangen

Uw Dacia ontvangt al nieuwe bougies vanaf € 46,- per set. Deze bougies zijn van originele Dacia kwaliteit. Deze kennen bovendien garantie. Stam Dacia werkt met all-in prijzen waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Vakkundig herstel voor een heldere prijs. 

WERKPLAATSAFSPRAAK

BOUGIES OFFERTE

Hoe kunnen wij u helpen?

Dacia Bougies