✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26411 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia brandstofsysteem reinigen bij Stam,

voorkom reparatiekosten

Brandstofsysteem reiniging Dacia €22,95

Het brandstofsysteem is van groot belang voor uw Dacia. Het systeem levert een belangrijke bijdrage voor de prestaties van de motor. Door vuil nemen de prestaties en het comfort van uw Dacia echter af. Ook neemt het brandstofverbruik toe. Het is dan ook belangrijk om het brandstofsysteem periodiek te reinigen. Dit bespaart u onnodige reparatiekosten voor uw Dacia.

WERKPLAATSAFSPRAAK


Afvalstoffen in het brandstofsysteem

Ethanol en methanol die tegenwoordig verwerkt is in brandstof zorgt bij condensvorming voor een aanslag van en andere afvalstoffen. Deze hopen zich op in de brandstofleidingen van uw Dacia. Dit is vergelijkbaar met kalkophoping bij een douchekop. Wanneer u het brandstofsysteem niet of niet voldoende reinigt zorgt dit voor een haperende of stotterende motor. Het brandstofsysteem vergt periodiek een grondige schoonmaakbeurt die de prestaties van uw Dacia weer op normaal niveau brengen.


Wanneer brandstofsysteemreiniger

Bij Stam Dacia gebruiken professionele technici een speciale brandstofsysteemreiniger om het vuil af te breken en het systeem schoon te maken. Bovendien vindt er ook smering plaats. Deze aanpak zorgt ervoor dat toekomstig vuil zich minder goed kan hechten. Stam Dacia raadt aan om periodiek het brandstofsysteem te reinigen. Gemiddeld ieder jaar is wenselijk. U kunt dit bijvoorbeeld eenvoudig combineren met een Dacia onderhoudsbeurt.


Kosten reiniging € 22,95

Zonder uw brandstofsysteem schoon te houden kent uw Dacia een hoger brandstofverbruik en mindere prestaties en comfort doordat de motor kan gaan haperen en stotteren. Door het reinigen van het brandstofsysteem voorkomt u onnodige reparatiekosten voor een bedrag € 22,95.

Eerlijk advies

Waarom naar Stam Dacia voor brandstofsysteem reiniging?
Bij Stam Dacia werken gediplomeerde en ervaren technici die uw Dacia kennen als geen ander. Zij verstrekken u eerlijk advies over de juiste oplossing. Bovendien ontvangt u vooraf een heldere offerte zonder onverwachte kosten achteraf. Indien extra reparaties nodig zijn zal dit altijd met u overlegd worden.

Afspraak maken

Kan uw Dacia een onderhoudsbeurt gebruiken? Heeft uw Dacia wellicht een probleem met het brandstofsysteem? Maak online een afspraak met Stam Dacia voor het reinigen van het brandstofsysteem. Wij heten u van harte welkom in één van onze werkplaatsen.

WERKPLAATSAFSPRAAK

Hoe kunnen wij u helpen?

Dacia brandstofsysteem reinigen