✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26411 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia distributieriem vervangen,

bij Stam Dacia

Dacia distributieriem vervangen

Is uw auto toe aan een nieuwe distributieriem? Bij Stam Renault bieden wij een aantrekkelijk All in tarief. Een nieuwe distributieriem kan kostbaar zijn, maar Stam helpt u door u vooraf van de juiste, transparante prijs te voorzien. Na een bepaald aantal kilometers of jaren verslechtert een distributieriem. Renault schrijft daarom voor wanneer deze vervangen moet worden. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies over uw Renault.

WERKPLAATSAFSPRAAK

DISTRIBUTIERIEM OFFERTE


Kosten distributieriem vervangen

De kosten voor het vervangen van een distributieriem zijn afhankelijk van welk Renault model u rijdt. Stam Renault werkt in ieder geval altijd met transparante, All in prijzen. Hierdoor komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan. Neem direct contact op met Stam Renault of maak online een afspraak met de werkplaats.


Werkzaamheden

Renault kent voorschriften omtrent het vervangen van een distributieriem. Deze voorschriften en werkzaamheden worden vaak door niet-Renault dealers genegeerd. 

De voorschriften van Renault zijn zo dat wanneer u de distributieriem bij Stam Renault laat vervangen de hele distributieset vervangen wordt; inclusief de riem. Ook wordt de multiriemset vervangen. Tot slot vervangt Stam Renault tevens de span- en looprollen van uw Renault.


Afspraak maken

Wacht niet te lang met het vervangen van een distributieriem. Indien deze breekt kunnen essentiŽle onderdelen van de motor beschadigd worden. Is uw auto toe aan een nieuwe riem? Maak online een afspraak met onze werkplaats.

WERKPLAATSAFSPRAAK

DISTRIBUTIERIEM OFFERTE

Hoe kunnen wij u helpen?

Dacia distributieriem vervangen