✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29875 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia DOKKER

Ruim, comfortabel en robuust

Ervaar een nieuwe Dacia DOKKER
of één van onze occasions. Plan direct je
proefrit of kom langs in de showroom.

Onderhoud aan je DOKKER

Met onderhoud bij Stam Dacia komen jij én je Dacia DOKKER nooit voor een onaangename verrassing te staan. Zo helpen wij je verder met de onderhoud, service en reparatie van je Dacia. Als officieel Dacia dealer kennen wij je DOKKER als geen ander!

ONHDERHOUD & SERVICE

Dacia Dokker - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Dacia Dokker? Laat je overtuigen om te kiezen voor deze compacte alleskunner van Dacia. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor je klaar. Laat je inspireren door de Dacia Dokker!

KOM PROEFRIJDEN

Dacia Duster - fotogalerij

Kopje koffie?
Wij doen je graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

29.875 KLANTREACTIES
Zoals ook aangegeven bij de verkoper hebben wij het erg gewaardeerd dat de tijd genomen werd voor ons. Er ook kritische vragen gesteld werden. We kregen echt het gevoel dat de verkoper (Erik Welle) met ons meedacht. Hierdoor konden wij niet anders dat de lease overeenkomst met Stam aan te gaan!
Lees alle reviews

Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.