✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia Dokker

Consumenten

adviesprijs €21.030

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een DOKKER

Dacia Dokker Van

De nieuwste aanwinst van Dacia is ook als VAN (bedrijfswagen) beschikbaar. De Dokker Van is een ruime bestelauto, inzetbaar voor vele doeleinden. Bekijk hier meer informatie over de Dokker Van. Heeft je nu al vragen aan onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag!

DOKKER - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Dacia Dokker? Dat kan bij Stam Renault. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Dacia Dokker.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren. 

PLAN EEN PROEFRIT

DOKKER voorraad actie

Snel rijden in een Dacia Dokker n profiteren van veel voordeel? Stam Dacia heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Dacia Dokker voorraad.

DOKKER VOORRAAD ALLE DOKKER ACTIES

2020 - Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto aan de consument, zijnde levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €748,52 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 35 incl. btw) en registratiekosten € 51,10 (btw-vrij)Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.