✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26552 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia emissie service bij Stam,

slechts € 49,95

Zo gaat de motor van uw Dacia langer mee

De olie in de motor van uw Dacia dient met regelmaat ververst te worden. Ook voor uw Dacia voert Stam dit standaard uit tijdens een onderhoudsbeurt. Alleen olie verversen is echter niet voldoende. De motor van uw Dacia is dan namelijk nog niet volledig schoon. Door aanslag van de oude olie raakt de nieuwe olie sneller vervuild.

WERKPLAATSAFSPRAAK


Waarom Emissie service

De aanslag in de motor van uw Dacia is vergelijkbaar met het vet in uw friteuse. Alleen de vloeistof verwijderen is daar ook niet afdoende. Vuil en eventuele resten blijven achter. Dit gebeurt ook bij de motorolie in uw Dacia. Resterend vuil zorgt ervoor dat de olie sneller ververst moet worden en kan invloed hebben op de prestaties van de motor. Het reinigen van de motor, voorafgaand aan de verversing, zorgt ervoor dat de olie langer in topconditie blijft en zijn smerende eigenschappen behoudt. Bij de nieuwe olie wordt tevens een conditioner toegevoegd. Deze zorgt ervoor dat de olie beter hecht aan de onderdelen. De motor van uw Dacia ondervindt daardoor minder slijtage bij een koude start. Ook wordt toekomstige vervuiling op deze manier beter tegengegaan. De levensduur van de motor wordt hiermee verlengd en zelfs de uitstoot wordt beperkt.

WERKPLAATSAFSPRAAK


Wanneer Emissie service

Periodiek wordt de olie in uw Dacia ververst. Bijvoorbeeld tijdens de Dacia onderhoudsbeurt. Bij iedere olieverversing raden wij tevens een Dacia emissie service aan. Dit betekent dat uw Dacia gemiddeld eens per jaar een emissie service ontvangt. Dankzij de conditioner wordt uw Dacia beschermt tegen extra slijtage bij een koude start en wordt vervuiling tegen gegaan. De motor van uw Dacia gaat daardoor langer mee.


Kosten emissie service €49,95

Uw motor gaat dankzij de emissie service langer mee. Een emissie service voor uw Dacia kost u bovendien slechts €49,95. Maak online direct een afspraak met de werkplaats voor een emissie service voor uw Dacia of een Dacia onderhoudsbeurt.


Advies over Emissie service

Voor een eerlijk advies over uw Dacia bent u bij Stam aan het juiste adres. Afhankelijk van uw situatie ontvangt u van onze adviseurs een oplossing voor uw specifieke geval. Onze gediplomeerde autotechnici beschikken over volop ervaring met alle Dacia modellen. Bovendien ontvangt u vooraf een duidelijke offerte, zonder verrassingen achteraf. Mocht het nodig zijn, dan zullen onze serviceadviseurs u informeren over mogelijk benodigde extra reparaties.


Afspraak maken

Is uw Dacia toe aan een onderhoudsbeurt? Of denkt u dat de motor van uw Dacia een emissie service kan gebruiken, bijvoorbeeld wegens tegenvallende prestaties? Maak online een afspraak met de werkplaats van Stam Dacia. Wij heten u van harte welkom.

WERKPLAATSAFSPRAAK

Hoe kunnen wij u helpen?

Dacia Emissie service