✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29879 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia katalysator bij Stam,

wees milieubewust

Dacia katalysator vervangen

Lees meer over het vervangen van de katalysator van jouw Dacia bij Stam Dacia. Deze erkende dealer biedt je graag meer informatie over dit cruciale onderdeel. Wil je liever direct een afspraak maken? Dit kan eenvoudig online bij Stam Dacia.

WERKPLAATSAFSPRAAK

KATALYSATOR OFFERTE


Wat doet een katalysator?

De katalysator voert schadelijke stoffen die vrijkomen uit je Dacia op de juiste manier af door deze te filteren in de uitlaat. Hiermee ontlast je het milieu. Dankzij edele metalen wordt de uitstoot van de gevaarlijke uitlaatgassen verkleind.


Wanneer moet een katalysator worden vervangen

Zodra een katalysator kapot is dient deze direct vervangen te worden. Een niet werkende katalysator brengt schade toe aan het milieu maar zorgt ook voor fors minder motorvermogen. Uit een uitlaatgastest blijkt al snel of de katalysator van jouw Dacia aan vervanging toe is. Maak online een afspraak of vraag een offerte aan voor het vervangen van jouw katalysator.


Prijs katalysator vervangen

De katalysator van jouw Dacia kan al zeer voordelig worden vervangen. Bij Stam Dacia hanteren we bovendien scherpe all-in prijzen. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent. Wil je graag meer informatie over de prijzen voor het vervangen van jouw katalysator? Neem contact op met Stam Dacia.


Prijs katalysator vervangen

Jouw katalysator vervangen bij Stam Dacia is voordelig en vakkundig. Voordeel voor je is dat Stam Dacia altijd all-in prijzen hanteert. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Geen extra kosten maar altijd een lage prijs. Dat biedt Stam Dacia aan al haar klanten.

WERKPLAATSAFSPRAAK

KATALYSATOR OFFERTE

Hoe kunnen wij je helpen?

Dacia katalysator vervangen

Stam Dacia vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze STAMbassadeurs

  29.879 KLANTREACTIES
  De persoonlijke benadering van Jord!
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Disclaimer De daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn afhankelijk van de looptijd van het aangeschafte contract. De voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden die binnen de onderhoudsinterval en contractduur vallen, zullen worden uitgevoerd. De laatste onderhoudsbeurt dient te zijn uitgevoerd voor het einde van de looptijd van het contract in kilometers of maanden. Getoonde prijs(en) zijn incl. 21% btw. Prijs van €10,- per maand is op basis van een Renault Kangoo II 1.5 DCI met een looptijd van 36 maanden of 40.000 kilometer. Maandelijkse betaling enkel mogelijk in combinatie met de financiering van je auto. Vraag je dealer naar het actuele rentepercentage. Getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie en zeggen niets over de daadwerkelijk uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je Dacia-dealer of met Renault Nederland Klant Relaties via 0800 – 0303.