✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Dacia LOGAN MCV

De stationwagen die aan al je wensen voldoet

Consumenten

adviesprijs €11.930

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een Logan MCV

EASY-R

De Easy-R is een geautomatiseerde versnellingsbak met vijf versnellingen aangestuurd door drie elektromotoren die het schakelen uit handen nemen. De automatische versnellingsbak stelt je Logan MCV in staat comfortabel en zuinig te rijden. Dankzij de kruipfunctie wordt inparkeren en wegrijden op een helling bovendien zeer eenvoudig.

Dacia Logan MCV Bi-Fuel

Het aanbod van de Dacia Logan MCV is uitgebreid. Zo levert Dacia onder andere de Logan MCV ook als BiFuel-versie. De installatie wordt geplaatst op de plaats van het reservewiel waardoor er geen verlies van laadruimte optreedt. Bereken hier jouw voordeel via de calculator.

LOGAN MCV - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Dacia Logan MCV? Dat kan bij Stam Dacia. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Dacia Logan MCV.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren.

PLAN EEN PROEFRIT

LOGAN MCV voorraad actie

Snel rijden in een Dacia Logan MCV n profiteren van veel voordeel? Stam Dacia heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Dacia Logan MCV voorraad.

LOGAN MCV VOORRAAD ALLE LOGAN MCV ACTIES

2020 - Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto aan de consument, zijnde levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €648,52 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 35 incl. btw) en registratiekosten € 51,10 (btw-vrij)Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.