✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29879 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault, Alpine en Dacia op de Autoshow van Parijs 2018

Tijdens de persconferentie op 2 oktober onthult Renault het nieuwste autonome premium robo-auto concept. Dit concept maakt deel uit van de trilogie uit 2018 waarin Renault moderne mobiliteit services verkent. De wereldpremière vindt plaats om 9:30 uur op de stand van Renault in hal 1. Op de Autoshow van Parijs debuteert ook de nieuwe Renault Kadjar, waarvan recentelijk de eerste beelden werden vrijgegeven.

“Tijdens de persconferentie op 2 oktober onthult Renault het
nieuwste autonome premium robo-auto concept”

Tevens viert Renault zijn 120ste verjaardag met een agenda vol evenementen:

Op dinsdag 2 oktober om 9:30 uur in hal 1 is de persconferentie, die ook digitaal te volgen is via www.group.renault.com.

Alpine, een familieportret

Alpine, een welbekend merk bij autoliefhebbers, is met alle modellen aanwezig op een speciale stand in hal 1. De gehele Alpine A110-familie is daar te zien, inclusief de A110 Pure, twee A110 Légende en de A110 GT4. Vanaf 4 oktober staat Alpine met verschillende modellen uit de klassieker collectie ook in hal 5.1 op de tentoonstelling Mythical Routes.

Fan van Dacia

Met de nieuwe Duster, die Europese verkooprecords verbreekt, is de show voor Dacia de perfecte gelegenheid om productnieuws te presenteren en een ontwerpwedstrijd voor de Sandero Stepway te lanceren. Ook kunnen Dacia-fans vanaf 2 oktober 2018 terecht voor een verrassingstentoonstelling die zeer de moeite waard is.

Stam Dacia vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze STAMbassadeurs

  29.879 KLANTREACTIES
  De persoonlijke benadering van Jord!
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Disclaimer De daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn afhankelijk van de looptijd van het aangeschafte contract. De voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden die binnen de onderhoudsinterval en contractduur vallen, zullen worden uitgevoerd. De laatste onderhoudsbeurt dient te zijn uitgevoerd voor het einde van de looptijd van het contract in kilometers of maanden. Getoonde prijs(en) zijn incl. 21% btw. Prijs van €10,- per maand is op basis van een Renault Kangoo II 1.5 DCI met een looptijd van 36 maanden of 40.000 kilometer. Maandelijkse betaling enkel mogelijk in combinatie met de financiering van je auto. Vraag je dealer naar het actuele rentepercentage. Getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie en zeggen niets over de daadwerkelijk uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je Dacia-dealer of met Renault Nederland Klant Relaties via 0800 – 0303.