✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29349 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia onderhoud bij Stam,

Inclusief gratis APK

Stam Dacia Onderhoud

Stam Dacia is je adres voor reparaties en regulier onderhoud voor jouw Dacia. Maak kennis met de professionaliteit van onze dealers. Onderhoud is namelijk van belang om jouw Dacia in optimale vorm te houden. Hierdoor kan je besparen op kostbare reparaties.

Onze autotechnici kennen jouw Dacia als geen ander en dankzij het Dacia onderhoudsprogramma heb je duidelijkheid. Door de constante intervallen tussen onderhoudsbeurten en heldere all-in prijzen weet je waar je aan toe bent.

Afhankelijk van jouw model, bouwjaar en aantal gereden kilometers adviseert Stam aan welk door Dacia Nederland voorgeschreven onderhoud jouw Dacia toe is.

Onderhoud bouwjaren 2009 en jonger:

1. Dacia Olie verversbeurt vanaf 109.-

Door de olie te verversen en het olie filter te vervangen blijft jouw Dacia de beste prestaties leveren. Het uitvoeren van een olie verversbeurt is dan ook een minimaal vereiste. Hieronder valt (naast olie verversen en het oliefilter vervangen) de verlichting en banden en het controleren en bijvullen van vloeistoffen. Jouw auto ontvangt altijd olie met de juiste specificaties. Ideaal wanneer je weinig kilometers per jaar rijdt. (tot 4.000 kilometer per jaar)

WERKPLAATSAFSPRAAK

 

2. Dacia Budgetbeurt vanaf €159.-

De Dacia Budgetbeurt is een uitbreiding op de Dacia Olie Verversbeurt (waarbij wij o.a. de olie verversen en het oliefilter vervangen). Bij de Budgetbeurt wordt de veiligheid van jouw Dacia nauwkeurig gecontroleerd aan de hand van de vitale onderdelen van je Dacia zoals de accu, remsysteem en de instrumenten Tevens controleren wij de verwarming zodat je weer veilig en comfortabel op weg kunt. Deze beurt is geschikt voor een kilometrage van ongeveer 8.000 kilometer per jaar.

WERKPLAATSAFSPRAAK

 

3. Dacia Onderhoudsbeurt vanaf €199.-

Bij de Dacia Onderhoudsbeurt wordt jouw auto uitvoerig gecontroleerd. Naast werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt (waaronder o.a. olieverversen en oliefilter vervangen) worden o.a. ook stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis gecontroleerd. Tevens wordt jouw Dacia elektronisch uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en te voorkomen. Wanneer jouw Dacia APK gekeurd moet worden, dan is deze keuring i.c.m. een Dacia Onderhoudsbeurt helemaal gratis.* *exclusief roetmeting diesels.

WERKPLAATSAFSPRAAK

Categorie 1
Olie ververs beurt
 
Budget beurt
 
Dacia onderhoud
Benzine
€ 109,-
 
€ 169,-
 
€ 209,-
Diesel
€ 119,-
 
€ 179,-
 
€ 239,-
APK
€ 29,-
 
€ 19,-
 
GRATIS
Categorie 2
 
 
 
 
 
Benzine
€ 119,-
 
€ 179,-
 
€ 219,-
Diesel
€ 129,-
 
€ 189,-
 
€ 249,-
APK
€ 29,-
 
€ 19,-
 
GRATIS

Onderhoud bouwjaren 2009 en ouder

Voor bouwjaren 2009 en ouder heeft Dacia de Dacia grote en kleine beurt. Bij het inplannen van deze afspraak nemen wij de exacte uitvoering van deze werkzaamheden en de prijzen met je door.

Duidelijke prijsopgave vooraf

Vooraf wil je graag duidelijkheid over de kosten van bijvoorbeeld de grote of kleine beurt voor jouw Dacia. Stam geeft je vooraf een duidelijke offerte tegen een scherpe prijs. Ben je benieuwd naar de kosten van onze werkzaamheden? Vraag online een offerte op.

 

Hoe kunnen wij je helpen?

Dacia Onderhoud