Nieuwe Dacia Jogger
Private Lease

Rij v.a. € 449,- per maand

Zorgeloos rijden met Dacia Private Lease.
Je hoeft alleen nog maar te tanken!

ONLINE SAMENSTELLEN KOM PROEFRIJDEN

Dacia Jogger Private Lease

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Dacia Jogger met Private Lease onder de noemer van “Stam Zorgeloos Privé”. Stam Dacia Zorgeloos Prive is dé leasevorm voor je om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent! Je kan nu tijdelijk profiteren van onze voorraadvoordeel waardoor je voor slechts € 449,- per maand in een complete, splinternieuwe Dacia Jogger rijdt!


STEL ONLINE SAMEN

Dacia Jogger-
Bigger. Cooler. Jogger

Met ruimte voor het hele gezin is de Dacia jogger niet alleen sportief maar ook praktisch voor het hele gezin. Met variabel in te richten interieur is de bagageruimte uit te breiden tot maar liefst 1819L.

Comfortabel reizen met gezin of vrienden? In de Jogger hebben ook al je passagiers op de tweede én derde zitrij heerlijk de ruimte. Gaan er minder mensen mee, maar bijvoorbeeld veel meer spullen? Haal eenvoudig de stoelen van de derde zitrij weg, en je creëert direct een immens grote bagageruimte.

De nieuwe Dacia Jogger is beschikbaar als Bi-Fuel model. De motor rijdt zowel op benzine als LPG. Op deze manier breng je je brandstofverbruik en je CO2-verbruik omlaag.

Het biedt een grotere actieradius. Met een uitgaand vermogen van 74 kW (100 pk) en een koppel van 170 Nm, kun je met de bi-fuel-motor geld besparen en toch prettig rijden.

Wat is inclusief bij Private Lease?

  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp
Stam Lease Logo

Het gecommuniceerde bedrag betreft de basisuitvoering van dit model met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 150,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € 0,069 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!