Dacia Jogger Dacia Jogger

Dacia Jogger
private lease
samenstellen

Lease de Dacia Jogger
nu bij Stam vanaf p/m

Dacia Jogger Private Lease Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Dacia Jogger met Private Lease onder de noemer van “Stam Zorgeloos Privé”. Stam Dacia Zorgeloos Prive is dé leasevorm voor je om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent! Je kan nu tijdelijk profiteren van onze voorraadvoordeel waardoor je voor slechts € 449,- per maand in een complete, splinternieuwe Dacia Jogger rijdt!

Dacia Jogger

Dacia Jogger:
EEN NIEUWE KIJK OP DE 7-ZITS GEZINSAUTO

Maak kennis met de Dacia Jogger - de veelzijdige gezinsauto die ruimte, comfort en functionaliteit combineert. Of u nu dagelijks naar het werk pendelt, met het gezin op avontuur gaat of gewoon wat extra laadruimte nodig hebt, de Jogger staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen.

De Dacia Jogger heeft een slim en flexibel interieurontwerp dat plaats biedt aan maximaal zeven passagiers. Met drie rijen zitplaatsen en een ruime bagageruimte kunt u moeiteloos zowel passagiers als bagage meenemen. Bovendien kunnen de achterste stoelen worden neergeklapt om extra laadruimte te creëren wanneer dat nodig is.

Dacia Jogger

Wat zijn jouw private lease voorkeuren?

Start je aanvraag

Dacia Jogger samenstellen

Kies zelf een looptijd en jaarkilometrage en ontdek wat jouw maandbedrag is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Looptijd

Kilometrage per jaar

Maandbedrag
aanvraag versturen

De voordelen van Stam Private Lease

Met Stam Private lease rijd je een nieuwe Dacia voor één vast bedrag per maand. Hierin zijn alle autokosten opgenomen, behalve brandstof.

Als je privé least stel je zelf de Dacia samen. Ook bepaal je de looptijd, variërend van 12 tot 60 maanden en kies je een jaarkilometrage. Dit alles op basis van jouw voorkeur. Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto weer in bij de dealer. Zo eenvoudig is private lease bij Stam.

Welke uitgaven zijn inbegrepen?
 • Afschrijving
 • Onderhoud
 • Rente
 • Banden
 • Verzekering
 • Pechhulp
 • Reparatie
 • Houderschapsbelasting

Standaard voorzien van:

Stalen designwielen 16'' met wieldop 'Stepway Saria'


Modulaire dakdragers

Parkeersensoren achter met sonische weergave


Media Display, DAB+ radio, Bluetooth, USB, 8" touchscreen en Smartphone replicatie

Stel jouw Dacia Jogger samen

stel samen

 

Dacia Jogger-
Bigger. Cooler. Jogger

Met ruimte voor het hele gezin is de Dacia jogger niet alleen sportief maar ook praktisch voor het hele gezin. Met variabel in te richten interieur is de bagageruimte uit te breiden tot maar liefst 1819L.

Comfortabel reizen met gezin of vrienden? In de Jogger hebben ook al je passagiers op de tweede én derde zitrij heerlijk de ruimte. Gaan er minder mensen mee, maar bijvoorbeeld veel meer spullen? Haal eenvoudig de stoelen van de derde zitrij weg, en je creëert direct een immens grote bagageruimte.

De nieuwe Dacia Jogger is beschikbaar als Bi-Fuel model. De motor rijdt zowel op benzine als LPG. Op deze manier breng je je brandstofverbruik en je CO2-verbruik omlaag.

Het biedt een grotere actieradius. Met een uitgaand vermogen van 74 kW (100 pk) en een koppel van 170 Nm, kun je met de bi-fuel-motor geld besparen en toch prettig rijden.

Wat is inclusief bij Private Lease?

 • Afschrijving
 • Rente
 • Verzekering
 • Houderschapsbelasting
 • Reparatie
 • Onderhoud
 • Banden
 • Pechhulp
Stam Lease Logo

Het gecommuniceerde bedrag betreft de basisuitvoering van dit model met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 150,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € 0,069 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!