✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26552 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia remblokken

Voor een veilige auto is het van belang dat de remblokken van uw Dacia goed werken. Dit niet alleen voor uzelf maar ook uw medeweggebruikers en eventuele passagiers van essentieel belang. Remblokken in goede conditie verkorten uw remweg. Hierdoor bent u in staat om snel stil te staan in noodsituaties.

Wat doen remblokken

Remblokken zorgen ervoor dat u kunt remmen met uw Dacia. De remblokken zitten verwerkt in een zogenaamde remklauw. Deze remklauw zit om de remschijf bevestigd en wanneer u op de rem trapt drukt deze remklauw de remblokken tegen de remschijf aan waardoor uw Dacia tot stilstand komt. Remblokken bestaan uit frictiemateriaal dat voor de wrijving zorgt op uw remschijf. Door deze wrijving remt uw auto af en komt uiteindelijk tot stilstand.

Wanneer remblokken vervangen

Wanneer de remblokken van uw Dacia vervangen moeten worden is zeer persoonlijk. Dit hangt namelijk vooral af van uw rijstijl. Rijdt u bovendien veel in de stad dan slijten remblokken sneller als wanneer u vooral op de snelweg rijdt. Als uw remmen echt versleten zijn dan kunt u dit herkennen aan een schurend geluid, een langere remweg en een rempedaal dat anders aanvoelt. Remschijven gaan doorgaans tweemaal zo lang mee als remblokken.

Wat als ik remblokken niet vervang

Indien u de remblokken van uw Dacia niet tijdig vervangt zullen deze zo hard verslijten dat het metalen plaatje tussen de remblokken in contact komt met uw remschijf. Hierdoor zal uw Dacia gevaarlijk slecht remmen. Bovendien worden de remschijven volledig kapot gereden. Tijdig vervangen is daarom dan ook zeer belangrijk.

Prijs remblokken vervangen

Het vervangen van uw Dacia remblokken kan zeer voordelig bij Stam Dacia. Bovendien bent u verzekerd van topkwaliteit. Wij werken altijd met all-in prijzen zodat u nooit achteraf voor verassingen komt te staan. Wij geven u een vaste prijs waarin de analyse, het arbeidsloon en de onderdeelkosten zitten opgenomen. Renault remblokken vervangen doet u bij Stam zodat u verzekerd bent van een vaste lage prijs en zeer vakkundig herstel.

Hoe kunnen wij u helpen

Dacia remblokken