✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26304 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia roetfilter reinigen bij Stam,

houd uw Dacia in top conditie

Roetfilter reinigen

De meeste auto's met dieselmotoren beschikken over een roetfilter. Deze beperkt de uitstoot van milieuonvriendelijke roetdeeltjes en voorkomt dat deze de lucht vervuilen. Als uw Dacia een dieselmotor heeft, beschikt deze ook over een roetfilter.

WERKPLAATSAFSPRAAK

ROETFILTER OFFERTE


Wanneer roetfilter reinigen?

Na een tijdje raakt een roetfilter verstopt door de roetdeeltjes die het opvangt. Het roetfilter van uw Dacia dient dan vervangen of schoongemaakt te worden. Met de roetfilter reiniger van Stam Dacia worden alle roetdeeltjes losgemaakt en verwijderd. Wanneer een roetfilter wordt gereinigd voorkomt u dat deze voortijdig vervangen moet worden. Wanneer het roetfilter van uw Dacia gereinigd moet worden hangt af van uw persoonlijke situatie. Maakt u bijvoorbeeld relatief veel kilometers dan zal het roetfilter sneller gereinigd moeten worden. Stam Dacia raadt aan om de reiniging periodiek uit te voeren. Bijvoorbeeld tijdens iedere Dacia onderhoudsbeurt.


Roetfilter reinigen kost € 29,95.

Ten opzichte van het vervangen van een roetfilter is het reinigen relatief voordelig. Reiniging levert bovendien hetzelfde effect op als vervangen, mits het probleem door verstopping is ontstaan. Bij Stam Dacia is een roetfilter reiniging zeer voordelig. Het roetfilter van uw Dacia wordt al schoongemaakt voor slechts EUR 29,95. Maak direct online een werkplaatsafspraak.


Advies over roetfilter reiniging.

Stam Dacia adviseert u graag over roetfilter reiniging. Ontvangt u ook graag een eerlijk advies over de status van het roetfilter van uw Dacia? Bij Stam Dacia kunt u terecht voor de beste oplossing in uw specifieke geval. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en ervaren met alle Dacia modellen. Bovendien ontvangt u vooraf een heldere offerte zonder onverwachte kosten achteraf. Indien nodig zullen onze serviceadviseurs met u overleggen indien extra reparaties nodig zijn.


Afspraak maken.

Kan uw Dacia binnenkort een onderhoudsbeurt gebruiken? Of vermoedt u dat het roetfilter wellicht verstopt is? Maak online een afspraak met de werkplaats van Stam Dacia en laat uw roetfilter reinigen voor slechts € 29,95. Wij zien u graag in één van onze werkplaatsen.

WERKPLAATSAFSPRAAK

ROETFILTER OFFERTE

Waar kunnen wij u mee helpen?

Dacia Roetfilter reinigen