✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26304 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia ruitenwissers bij Stam,

vertrouw op goed zicht

Dacia ruitenwissers

Ook uw Dacia kent ruitenwissers. Het lijken logische en vanzelfsprekende onderdelen maar zij leveren echter een zeer grote bijdrage aan de verkeersveiligheid. Wanneer u weleens in de regen heeft gereden met kapotte ruitenwissers zult u dit beamen. Ruitenwissers zorgen ervoor dat u tijdens een regenbui goed zicht blijft houden en ze helpen ook mee uw ruit vrij te houden van insecten en andere vlekken.

WERKPLAATSAFSPRAAK

RUITENWISSERS OFFERTE


Wat doen ruitenwissers

Ruitenwissers zorgen ervoor dat u tijdens een regenbui de ruit schoon en droog houdt zodat u goed zicht blijft houden. Bovendien houden de ruitenwissers in combinatie met de ruitenwisservloeistof uw ruiten schoon. Ruitenwissers zijn dus een erg belangrijk onderdeel van uw Dacia op het gebied van verkeersveiligheid. Dacia ruitenwissers zijn elektrische onderdelen die door uw accu worden aangedreven. Vervang uw Dacia ruitenwissers tijdig zodat u altijd goed zicht blijft houden.


Wanneer moeten ruitenwissers worden vervangen

Na veelvuldig gebruik gaan ruitenwissers slijten. Het gevolg van versleten ruitenwissers is, is dat de ruiten van uw Dacia niet goed meer drogen en dat er strepen worden achter gelaten. Ook zult u merken dat de ruitenwissers meer geluid gaan maken. Wanneer u één van deze dingen begint te merken dan is het tijd om uw ruitenwissers te vervangen. Neem gerust eens contact op met de werkplaats van Stam Dacia voor meer informatie.


Wat als u de ruitenwissers niet op tijd vervangt

Wanneer u de ruitenwissers van uw auto niet tijdig vervangt zullen ze steeds minder goed uw raam schoon en transparant houden. De ruitenwissers laten strepen achter, zullen uw ruit minder goed drogen en maken steeds meer lawaai. Bij een regenbui met slechte ruitenwissers zal het zicht door uw ruit erg slecht zijn met alle gevolgen van dien. Voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers is het dus van belang uw Dacia ruitenwissers tijdig te vervangen.


Prijs Dacia ruitenwissers

Het vervangen van de ruitenwissers van uw Dacia kan bij Stam al zeer voordelig. Deze prijs is all-in zodat u nooit achteraf voor verassingen komt te staan. Wanneer wij u een kostenplaatje presenteren is deze altijd inclusief analyse, arbeidsloon en het betreffende onderdeel. Het vervangen van uw Dacia ruitenwissers doet u bij Stam zodat u verzekerd bent van topkwaliteit tegen de laagste prijs. Wij werken altijd met originele Dacia onderdelen. Kwaliteit gegarandeerd dus bij Stam Dacia!

WERKPLAATSAFSPRAAK

RUITENWISSERS OFFERTE

Hoe kunnen wij u helpen?

Dacia Ruitenwissers