✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29879 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Heb je ruitschade?

Ruitschadeherstel bij STAM Dacia

Dacia ruitschadeherstel

Een steentje dat met 100 kilometer per uur jouw voorruit raakt, een aanrijding of inbraak: ruitschade zit in een klein hoekje. Herstel of vervanging is precisiewerk, waarvoor de juiste aanpak en de juiste materialen vereist zijn. Bij Stam wordt elke ruitreparatie uitgevoerd door een ervaren vakman. 

Passieve veiligheid 

Ter bescherming van de inzittenden heeft de carrosserie van elke Dacia een kooiconstructie, waarvan de ruiten een essentieel onderdeel zijn. Uit veiligheidsoverwegingen kan je de reparatie of vervanging van een kapotte ruit daarom het beste toevertrouwen aan een echte Dacia Ruitenspecialist. Deze werkt volgens de officiŽle fabrieksvoorschriften en maakt gebruik van originele Dacia-onderdelen en -materialen.

WERKPLAATSAFSPRAAK


Herstellen of vervangen van de ruit?

Het vervangen van een voorruit neemt hoogstens een dag in beslag. Betreft het een kleine beschadiging buiten het blikveld van de bestuurder, dan is herstel van de oude ruit meestal mogelijk. Deze wordt dan met behulp van een speciale kunsthars onzichtbaar gerepareerd, een ingreep die binnen een uur klaar is. Na de reparatie is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Reparatie van de oude voorruit is uiteraard goedkoper dan vervanging door een nieuwe. Daarom geven veel verzekeringsmaatschappijen de voorkeur aan reparatie. Heb je een Casco-, WA-Plus of glasverzekering, dan zijn deze reparatiekosten vrijwel altijd gedekt.

Voor het vervangen of repareren van een ruit rekent de Stam een all-inprijs. Bovendien krijg je 12 maanden Dacia Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.

WERKPLAATSAFSPRAAK


Hoe kunnen wij je helpen?

Dacia Ruitschadeherstel

Stam Dacia vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze STAMbassadeurs

  29.879 KLANTREACTIES
  De persoonlijke benadering van Jord!
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Disclaimer De daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn afhankelijk van de looptijd van het aangeschafte contract. De voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden die binnen de onderhoudsinterval en contractduur vallen, zullen worden uitgevoerd. De laatste onderhoudsbeurt dient te zijn uitgevoerd voor het einde van de looptijd van het contract in kilometers of maanden. Getoonde prijs(en) zijn incl. 21% btw. Prijs van €10,- per maand is op basis van een Renault Kangoo II 1.5 DCI met een looptijd van 36 maanden of 40.000 kilometer. Maandelijkse betaling enkel mogelijk in combinatie met de financiering van je auto. Vraag je dealer naar het actuele rentepercentage. Getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie en zeggen niets over de daadwerkelijk uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je Dacia-dealer of met Renault Nederland Klant Relaties via 0800 – 0303.