Stam Sandero Stepway acties 

 

Snel rijden bij Stam Dacia.

Snel in een nieuwe Dacia Sandero Stepway rijden? Kom dan naar Stam Dacia. Bekijk onze voorraad deals en profiteer van 4 jaar gratis garantie.

Rijd snel in een nieuwe Dacia!

BEKIJK VOORRAAD
 

DACIA 50/50 DEAL

Wil je geld overhouden en ook een nieuwe Dacia kopen? Financiering tegen een aantrekkelijk rentetarief vanaf 0,99% en je betaalt 50% nu, en de overige 50% in maandelijkse termijnen.

Profiteer van de Dacia 50/50 deal

BEKIJK ACTIE OFFERTE AANVRAGEN
 

Dacia Sandero Stepway private lease

Weten waar je per maand aan toe bent? Met Private Lease betaal je een vast maandbedrag, je hoeft alleen nog maar te tanken!

Nu actietarief vanaf €389 ,- p/m

SHOWROOM AFSPRAAK BEKIJK DE ACTIE
 

DACIA 50/50 DEAL ZAKELIJK

Een goed begin is het halve werk. Zeker met de Dacia 50/50 deal voor zakelijke rijders! Betaal de helft nu, en los de overige 50% af in maandelijkse termijn. Natuurlijk tegen een aantrekkelijk rentetarief vanaf 0%.

Bekijk zakelijke Dacia 50/50 deal

BEKIJK ACTIE
 

Dacia UP&GO

Personaliseer jouw Dacia Sandero Stepway UP&GO. Kiezen voor het UP&GO-aanbod is kiezen voor een versie met meer uitrusting en snellere levering. Alles is inbegrepen, je hoeft alleen nog maar de kleur van je auto te kiezen.

Rijd snel in een nieuwe Dacia UP&GO

KOM PROEFRIJDEN BEKIJK DACIA SANDERO STEPWAY UP&GO
 

Dacia Financiering

Wil je niet al je spaargeld investeren maar gespreid betalen? Bereken hier jouw maandbedrag.

Bekijk de mogelijkheden

BEREKEN JE MAANDBEDRAG

© 2024 - Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto aan de consument, zijnde levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €676,60 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 30 incl. btw) en registratiekosten € 53,40 (btw-vrij)Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!