✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Sandero Stepway

Série Limitée 15th Anniversary

Ruim, comfortabel en robuust

Consumentenadviesprijs

€15.930

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een SANDERO Stepway

Verfijnd interieur en nieuwe systemen

Het interieur van de vernieuwde Sandero Stepway is voorzien van een upgrade. Zo zijn de ventilatieopeningen voorzien van een verchroomde finish en is er een nieuw vierspaaksstuurwiel geplaatst. Het stuurwiel van de hogere uitrustingsniveaus heeft een duurzame Soft Feel-finish die plezierig aanvoelt. De deurhendels van de Stepway zijn afgewerkt met chroom en de bekleding van de nieuwe Sandero Stepway heeft 3D-weefsel voor meer diepte, en is verfijnd met topstiksel. De vernieuwde Stepway is uitgerust met nieuwe systemen die het rijden nog makkelijker en praktischer maken. Een achteruitrijcamera (afhankelijk van de uitvoering) en Hill start assist vergemakkelijken het manoeuvreren.

Sandero Stepway Bi-Fuel

Het aanbod van de Sandero Stepway wordt uitgebreid. Zo brengt Dacia onder andere de Sandero Stepway ook uit als BiFuel-versie. Dankzij de LPG-installatie vallen de kosten voor een nieuwe Sandero lager uit. De installatie wordt geplaatst op de plaats van het reservewiel waardoor er geen verlies van laadruimte optreedt. Bereken hier jouw voordeel als je overstapt naar Bi-Fuel: Voordeelcalculator

EASY-R

De Easy-R is een geautomatiseerde versnellingsbak met vijf versnellingen aangestuurd door drie elektromotoren die je het schakelen uit handen nemen. De automatische versnellingsbak stelt je in staat comfortabel en zuinig te rijden. Dankzij de kruipfunctie wordt inparkeren en wegrijden op een helling bovendien zeer eenvoudig.

Veiligheid van de Sandero Stepway

Dacia garandeert ook in de Sandero Stepway maximale veiligheid voor jouw en de inzittenden. Dankzij Isofix-bevestigingspunten op de twee achterste zitplaatsen, bevestig je kinderzitjes veilig en gemakkelijk. Standaard heeft deze auto front- en zijairbags voor bestuurder en passagier.

Sandero Stepway garantie

De hoge, stoere en complete Sandero Stepway is flexibel. Ruim dat is de auto, maar met gemak glip je ook overal tussendoor. Kies je voor de Dacia Sandero Stepway dan biedt Dacia standaard 3 jaar of 100.000 kilometer fabrieksgarantie. Daarnaast kan je ervoor voor kiezen de garantie uit te breiden naar Garantieplus. Tegen een meerprijs kan je zelf bepalen of de totale garantie 4 of 5 jaar wordt.

Alvast een offerte ontvangen? Geen probleem, onze verkopers maken een gepersonaliseerd voorstel en geven een gegarandeerd bod voor de huidige auto. Keuze al gemaakt? Wanneer je rijdt in de Dacia Sandero Stepway, ervaar je een auto met een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding.

Stepway Occasions

Naast nieuwe Dacia Sandero Stepway modellen kan je bij Stam Dacia ook terecht voor aantrekkelijk geprijsde occasions.
Benieuwd naar ons huidige aanbod? 

Bekijk Sandero Stepway occasions.


SANDERO STEPWAY - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Dacia Sandero Stepway? Dat kan bij Stam Dacia. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Dacia Sandero Stepway.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren.

PLAN EEN PROEFRIT

DACIA SANDERO STEPWAY 

Snel rijden in een Sandero Stepway én profiteren van veel voordeel? Stam Dacia heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk direct Dacia Sandero Stepway voorraad.

SANDERO VOORRAAD ALLE DACIA ACTIES

© 2020 - Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto aan de consument, zijnde levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €648,52 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 35 incl. btw) en registratiekosten € 51,10 (btw-vrij)Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.