✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29879 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia uitlaat bij Stam,

Groen door het verkeer

Dacia uitlaat

Een uitlaat dient van tijd tot tijd vervangen te worden. Ook de uitlaat van jouw Dacia. Voor deskundig advies, vakkundige reparaties en de juiste onderdelen kan je terecht bij de erkende dealer Stam Dacia. Een goede uitlaat is belangrijk voor de prestaties van jouw auto.

WERKPLAATSAFSPRAAK

UITLAAT OFFERTE


Wat doet een uitlaat

De uitlaat van een auto vermindert geluidsoverlast en ontlast het milieu. Ook bevordert een uitlaat de prestaties van je Dacia. Doorgaans bestaat een uitlaat uit drie of vier delen. Elk van deze delen kan gebreken vertonen. Dit betekent dat Stam Dacia een gedeelte of het geheel voor je dient te vervangen.


Wanneer moet een uitlaat worden vervangen

Rammelen of scheuren van de uitlaat zijn problemen die vaak voorkomen. Dit komt omdat een uitlaat te kampen heeft met grote temperatuurverschillen. Wanneer een uitlaat problemen heeft, kan je dit vaak herkennen aan gerammel of aanzienlijk meer geluid. Indien jouw uitlaat aan vervanging toe is kan je eenvoudig online een afspraak maken bij Stam Dacia.


Prijs uitlaatvervangen

Stam Dacia hanteert ook voor uitlaat vervanging standaard prijzen. Deze duidelijke all-in prijzen geven direct aan waar je aan toe bent. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan bij Stam Dacia. Maak online een afspraak of vraag eerst een offerte aan voor het vervangen van de uitlaat van jouw Dacia.

WERKPLAATSAFSPRAAK

UITLAAT OFFERTE

Hoe kunnen wij je helpen?

Dacia Uitlaat

Stam Dacia vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze STAMbassadeurs

  29.879 KLANTREACTIES
  De persoonlijke benadering van Jord!
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Disclaimer De daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn afhankelijk van de looptijd van het aangeschafte contract. De voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden die binnen de onderhoudsinterval en contractduur vallen, zullen worden uitgevoerd. De laatste onderhoudsbeurt dient te zijn uitgevoerd voor het einde van de looptijd van het contract in kilometers of maanden. Getoonde prijs(en) zijn incl. 21% btw. Prijs van €10,- per maand is op basis van een Renault Kangoo II 1.5 DCI met een looptijd van 36 maanden of 40.000 kilometer. Maandelijkse betaling enkel mogelijk in combinatie met de financiering van je auto. Vraag je dealer naar het actuele rentepercentage. Getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie en zeggen niets over de daadwerkelijk uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je Dacia-dealer of met Renault Nederland Klant Relaties via 0800 – 0303.