✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26552 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Bij Stam Dacia,

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Indien u uw Dacia voor onderhoud of ter reparatie bij Stam Dacia onderbrengt, wilt u waarschijnlijk gedurende de dag mobiel blijven. Daarom bieden wij u dan ook een uitgebreid assortiment van vervangende voertuigen aan.

Tegen zeer aantrekkelijke tarieven kunt u gebruik maken van vervangend vervoer, indien gewenst. Ook een gratis leenfiets tijdens onderhoud of reparaties is geen enkel probleem.

Vervangend vervoer reserveren

Als u uw auto voor onderhoud of reparatie brengt wilt u in de meeste gevallen die dag nog net zo mobiel zijn als normaal. Met deze reden hebben wij een uitgebreid assortiment vervangend vervoer voor u klaar staan. Tegen onze speciale vervangend vervoer tarieven staat er indien gewenst een auto voor u klaar. Tevens hebben wij op alle vestigingen een gratis leenfiets of gratis Renault Twizy die wij u kunnen aanbieden tijdens onderhoud of kunt u gebruik maken van de gratis wegbreng en ophaal service. Mocht u gebruik willen maken van vervangend vervoer in de vorm van een auto dan wel fiets of de wegbreng en haal service, dan raden wij u deze vooraf bij ons te reserveren.

Bij Stam kunt u kiezen uit de volgende services: 

Maak hieronder een keuze uit het voertuig van uw voorkeur:

VERVOER RESERVEREN

LEENFIETS RESERVEREN


Gratis wegbreng- en ophaalservice:

De Stam Taxi of wegbreng en ophaal service bieden wij aan klanten die hun auto aanbieden voor Renault onderhoud werkzaamheden die langer duren dan een uur. Als u gebruikt maakt van deze service verwachten wij u op onderstaand tijdstip bij de vestiging en brengen wij u weg. Bij onze wegbreng en ophaalservice brengen wij de klanten op één gezamenlijk tijdstip naar het door hun aangegeven adres.


Renault vervangend vervoer tarieven


Gratis Renault Twizy

Als uw Dacia bij Stam voor een Dacia onderhoudsbeurt is, biedt Stam u gratis het gebruik van een Renault Twizy (45 km/u of 80 km/u) voor die dag aan. U kunt hierdoor genieten van een unieke elektrisch rijden ervaring. De gelegenheid om de Renault innovatie Renault Z.E. / elektrisch rijden te ervaren. Wij weten zeker dat u verrast zult zijn. De batterij opladen? De Twizy is aan te sluiten op elk regulier stopcontact van 230 volt. Binnen 2,5 uur zal de batterij voor 80% weer geladen zijn, na 3,5 uur is hij volledig geladen. De econometer op het dashboard informeert je over hoe ver je nog kunt rijden voordat de batterij moet bijladen. De Twizy heeft een actieradius van ongeveer 50 kilometer.

VERVOER RESERVEREN

Hoe kunnen wij u helpen?

Dacia vervangend vervoer