✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Renault KADJAR


Zorgeloos rijden
vanaf € 459,- per maand

Renault Private Lease bij Stam Renault

Vrijblijvende offerte

NIEUWE Renault KADJARSnel rijden

€ 459,-*
per maand

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Renault KADJAR met Private Lease onder de noemer van "Stam Zorgeloos Privé". Stam Private Lease is dé leasevorm om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent! Je kunt nu tijdelijk profiteren van ons actietarief waardoor je voor slechts € 459,- per maand in een nieuwe KADJAR rijdt.

De Renault KADJAR

Deze crossover draagt de naam Renault Kadjar en kent een innovatief design. Dankzij de twee- en vierwielaandrijving staat de Kadjar garant voor een fantastische rijervaring. De hoge bodemvrijheid en 4WD-mogelijkheid verleiden je om de gebaande wegen te verlaten. Welkom in de wereld van de crossover!

€ 459,- per maand, Private Lease bij Stam Lease

Met Renault Private Lease rijd je in een Renault KADJAR voor één vast en laag maandbedrag. Je rijdt al in een Renault KADJAR Energy TCe 140 Life vanaf € 459,- per maand. Met dit vaste en lage maandbedrag zijn al jouw autokosten afgedekt. Deze prijs is op basis van 10.000 km. per jaar, 60 maanden, standaard lak en een eigen risico van € 450,-.

WAT IS INCLUSIEF BIJ PRIVATE LEASE VAN STAM RENAULT
  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp

De Renault KADJAR kopen?

met voorraad korting bij Stam

Ben je geďnteresseerd in het kopen van een Renault KADJAR in plaats van Private Lease? Bij aankoop uit voorraad profiteer je  van hoge korting en snel rijden. 

Hoe kunnen wij helpen?

Ik wil deze auto Private Leasen

t gecommuniceerde bedrag betreft de Renault Kadjar TCe 140 Life met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 450,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € € 0,099 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.