✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26554 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault KADJAR


Zorgeloos rijden
vanaf € 399,- per maand


Renault Private Lease bij Stam Renault
Vrijblijvende offerte

Renault KADJARSnel rijden

€ 399,-*
per maand

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Renault KADJAR met Private Lease onder de noemer van "Stam Zorgeloos Privé". Stam Renault Zorgeloos Privé is dé leasevorm voor u om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat u weet waar u aan toe bent! U kunt nu tijdelijk profiteren van ons voorraadvoordeel waardoor u voor slechts € 399,- per maand in een nieuwe KADJAR rijdt.

De Renault KADJAR

Deze crossover draagt de naam Renault Kadjar en kent een innovatief design. Dankzij de twee- en vierwielaandrijving staat de Kadjar garant voor een fantastische rijervaring. De hoge bodemvrijheid en 4WD-mogelijkheid verleiden je om de gebaande wegen te verlaten. Welkom in de wereld van de crossover!

€ 399,- per maand, Private Lease bij Stam Lease

Met Renault Private Lease rijdt u in een Renault KADJAR voor één vast en laag maandbedrag. U rijdt al in een Renault KADJAR Energy TCe 130 Life vanaf € 399,- per maand. Met dit vaste en lage maandbedrag zijn al uw autokosten afgedekt. U hoeft alleen nog maar te tanken! Deze prijs is op basis van 10.000 km. per jaar, 60 maanden, standaard lak en een eigen risico van € 450,-.

WAT IS INCLUSIEF BIJ PRIVATE LEASE VAN STAM RENAULT
  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp

U hoeft alleen nog maar te tanken!

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil deze auto Private Leasen

De Renault KADJAR kopen?

met voorraad korting bij Stam

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Renault KADJAR in plaats van Private Lease? Bij aankoop uit voorraad profiteert u van hoge korting en slen rijden. 

Vanaf tarief is o.b.v. basispakket, 60 maanden, 10.000 km/jaar en 6 of meer schadevrije jaren. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Stam Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Officiële brandstof- en CO2-gegevens: min./max. verbruik: 3,2-5,4 l/100 km, resp. 31,3-18,5 km/l. CO2: 82-120 gr./km.