✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30722 klantreacties is  95% tevreden over Stam!


Private Lease:
Renault ZOE
v.a. €399,- per maand

Private Lease:
Renault CAPTUR
v.a. €359,- per maand

Private Lease:
Renault TWINGO
v.a. €209,- per maand

Private Lease:
Renault CLIO
v.a. €269,- per maand

Private Lease:
Renault CLIO ESTATE
v.a. €269,- per maand

Stam Lease, Mobiliteit op Maat

Stam Lease biedt je een uiterst aantrekkelijke manier van leasen: duidelijk, eenvoudig en met uitstekende prijsafspraken. Stam Lease is een merk onafhankelijke leasemaatschappij met uitstekende voorwaarden voor zowel personen als bedrijfsauto's. Ons dienstverleningspakket is zeer divers en modulair opgebouwd, zodat wij onze diensten naadloos laten aansluiten op de behoeften en wensen van onze relaties.

Als universele leasemaatschappij opereren wij merk onafhankelijk en bieden wij alle mogelijke vormen van leasing en professioneel wagenparkbeheer. Of het nu gaat om het leasen van een enkele auto of het beheer van een groot wagenpark, Stam Lease verrast relaties met creativiteit en vakmanschap.

Stam Lease:

Onze middelen

Echte klantgerichte dienstverlening: onze processen staan niet centraal, maar wij geven invulling aan het wensenpakket van onze relaties en passen onze processen daar vervolgens op aan.

Totaaloplossingen: door de veelzijdigheid aan activiteiten binnen Stam hebben wij grip op de deelprocessen zoals inkoop, levering, reparatie en onderhoud, schadeherstel en het verkopen van ex-lease auto’s.

Kennis van zaken: wij zijn geen leasemaatschappij voortkomend uit een bancaire organisatie, maar onze oorsprong ligt volledig in de automotive sector. Wij hebben echt verstand van auto's, mobiliteit en autoregelingen en gebruiken dit om jouw wagenpark optimaal te beheren en je goed te adviseren.

Onze reputatie – jouw zekerheid: Stam bestaat als sinds 1914 en dus zijn we meer dan 100 jaar actief in de autobranche met alle bedrijfsonderdelen opererend onder de naam Stam. We kiezen hier bewust voor omdat we er van overtuigd zijn dat de naam Stam direct de associatie oproept van klant- en servicegerichtheid. Hierbij lopen we echter een risico. Als n van de bedrijven niet goed presteert, zal dit direct nadelige gevolgen hebben voor de andere bedrijven, die immers in dezelfde branche en onder dezelfde naam actief zijn. Vandaar dat binnen de gehele organisatie 'kwaliteit, klanttevredenheid en lange termijn relaties' als rode draad door het beleid loopt. We mogen op deze punten gewoonweg geen risico lopen en we hebben onze bedrijfsvoering en -cultuur hier volledig op ingericht.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Offerte aanvraag 

VRAAG OFFERTE AAN