✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26304 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia Logan MCV
Private Lease

Nu v.a. € 319,- per maand

Zorgeloos rijden met Dacia Private Lease.
U hoeft alleen nog maar te tanken!

Vrijblijvende offerte Maak nu een proefrit

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Dacia Logan MCV met Private Lease onder de noemer van “Stam Zorgeloos Privé”. Stam Dacia Zorgeloos Prive is dé leasevorm voor u om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat u weet waar u aan toe bent! U kunt nu tijdelijk profiteren van onze voorraadvoordeel waardoor u voor slechts € 285,- per maand in een complete, splinternieuwe Dacia Logan MCV rijdt!

Offerte aanvragen

Dacia Logan MCV-
rij kwaliteit en kracht

Flexibel, dat is de Dacia Logan MCV. U deelt de auto helemaal naar eigen wens in. Ook als u voor bijvoorbeeld een vakantie veel bagage in uw auto wilt vervoeren heeft u de auto zo omgebouwd. Wanneer alle stoelen achterin worden verwijderd, biedt de Logan MCV plaats aan 2 personen maar heeft u de beschikking over voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een kleine verhuizing. Neem direct contact op voor meer informatie.

Met het laatste model vult Dacia haar aanbod van succesvolle gezinsauto’s verder aan. De Dacia Logan MCV is namelijk de perfecte gezinsauto. Lekker voor een dagje uit of op vakantie naar een mooie plek in Europa. Deze auto zal u namelijk nooit in de steek laten. De MCV is ruim, maar de afmetingen doen niet af aan de prestaties van de auto. Bovendien zorgen de lange, soepele en getrokken lijnen voor een elegant uiterlijk.

De Logan MCV is een degelijke en betrouwbare auto. Het chassis is deskundig ontwikkeld door ingenieurs van Renault. Ongeacht het type wegdek kunt u zeer plezierig de weg op. Ervaar het perfecte rijgedrag zelf en neem contact op voor een proefrit. Kiest u er voor een nieuwe Dacia Logan MCV aan te schaffen dan kiest u voor zekerheid. Van Dacia ontvangt u namelijk standaard 3 jaar of 100.000 kilometer fabrieksgarantie. Naar eigen wens kunt u deze garantie tegen een kleine meerprijs zelfs nog uitbreiden tot 5 jaar en 150.000 kilometer.

Wat is inclusief bij Private Lease?

  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp
Stam Lease Logo

Dacia Sandero Stepway - fotogalerij

`