✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30598 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia Logan MCV
Private Lease

Nu v.a. € 269,- per maand

Zorgeloos rijden met Dacia Private Lease.

Vrijblijvende offerte KOM PROEFRIJDEN

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Dacia Logan MCV met Private Lease onder de noemer van “Stam Zorgeloos Privé”. Stam Dacia Zorgeloos Prive is dé leasevorm voor je om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent. Je kan nu tijdelijk profiteren van onze voorraadvoordeel waardoor je voor slechts € 269,- per maand in een complete, splinternieuwe Dacia Logan MCV rijdt!

Offerte aanvragen

Dacia Logan MCV-
rij kwaliteit en kracht

Flexibel, dat is de Dacia Logan MCV. Je deelt de auto helemaal naar eigen wens in. Ook als je voor bijvoorbeeld een vakantie veel bagage in je auto wilt vervoeren heb je de auto zo omgebouwd. Wanneer alle stoelen achterin worden verwijderd, biedt de Logan MCV plaats aan 2 personen maar heb je de beschikking over voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een kleine verhuizing. Neem direct contact op voor meer informatie.

Met het laatste model vult Dacia haar aanbod van succesvolle gezinsauto’s verder aan. De Dacia Logan MCV is namelijk de perfecte gezinsauto. Lekker voor een dagje uit of op vakantie naar een mooie plek in Europa. Deze auto zal je namelijk nooit in de steek laten. De MCV is ruim, maar de afmetingen doen niet af aan de prestaties van de auto. Bovendien zorgen de lange, soepele en getrokken lijnen voor een elegant uiterlijk.

De Logan MCV is een degelijke en betrouwbare auto. Het chassis is deskundig ontwikkeld door ingenieurs van Dacia. Ongeacht het type wegdek kan je zeer plezierig de weg op. Ervaar het perfecte rijgedrag zelf en neem contact op voor een proefrit. Kies je er voor een nieuwe Dacia Logan MCV aan te schaffen dan kies je voor zekerheid. Van Dacia ontvang je namelijk standaard 3 jaar of 100.000 kilometer fabrieksgarantie. Naar eigen wens kan je deze garantie tegen een kleine meerprijs zelfs nog uitbreiden tot 5 jaar en 150.000 kilometer.

Wat is inclusief bij Private Lease?

  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp
Stam Lease Logo

Het gecommuniceerde bedrag betreft de basisuitvoering van dit model met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 450,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € 0,069 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.