✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30775 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault Mégane Estate


Zorgeloos rijden
vanaf € 429,- per maand


Private Lease bij Stam Lease

Vrijblijvende offerte

Renault MÉGANESnel rijden

€ 429,-*
per maand

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Renault MÉGANE ESTATE met Private Lease onder de noemer van "Stam Zorgeloos Privé". Stam Private Lease is dé leasevorm om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent! Je kunt nu tijdelijk profiteren van ons actietarief waardoor je voor €429,- per maand in een nieuwe MÉGANE ESTATE rijdt.

De Renault MÉGANE

Deze crossover draagt de naam Renault MÉGANE ESTATE en kent een innovatief design. Dankzij de twee- en vierwielaandrijving staat de MÉGANE ESTATE garant voor een fantastische rijervaring. De hoge bodemvrijheid en 4WD-mogelijkheid verleiden je om de gebaande wegen te verlaten. Welkom in de wereld van de crossover!

€ 429,- per maand, Private Lease bij Stam Lease

Met Renault Private Lease rijd je in een Renault MÉGANE Estate voor één vast en laag maandbedrag. Je rijdt al in een Renault MÉGANE Estate Energy TCe 100 Life vanaf € 429,- per maand. Met dit vaste en lage maandbedrag zijn al je autokosten afgedekt. Deze prijs is op basis van 10.000 km. per jaar, 60 maanden, standaard lak en een eigen risico van €450,-.

WAT IS INCLUSIEF BIJ PRIVATE LEASE VAN STAM RENAULT
  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp
  • Houderschapsbelasting


De Renault MÉGANE Estate kopen?

met voorraad korting bij Stam

Ben je geďnteresseerd in het kopen van een Renault MÉGANE in plaats van Private Lease? Koop een MÉGANE Estate uit voorraad bij Stam en profiteer van hoge korting en snel rijden

VRIJBLIJVENDE OFFERTE  BEKIJK VOORRAAD ACTIE

Hoe kunnen wij helpen?

Ik wil deze auto Private Leasen

t gecommuniceerde bedrag betreft de Renault Mégane Estate TCe 100 Life met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 450,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € € 0,099 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.