✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Renault onthult de 

nieuwe Renault ESPACE
Grootste crossover

Renault onthult de nieuwe Renault ESPACE


Nieuwe Renault ESPACE: onze ruimste crossover

Wie niet kiest voor een SUV maar zich wil onderscheiden van de massa, komt uit bij de nieuwe Renault ESPACE.
De imposante grille met chromen afwerking geeft deze grootse crossover zijn indrukwekkende uitstraling. Samen met de C-vormige verlichting met adaptieve LED MATRIX VISION-koplampen komt hij je als een machtige verschijning tegemoet. De 20" lichtmetalen velgen en de stoere skidplate achteraan maken de majesteuze buitenkant helemaal af.
De binnenkant is verbeterd met nieuwe, uiterst comforabele bekleding en een vernieuwde, zwevende middenconsole. De nieuwe ESPACE staat in maart klaar voor jouw proefrit bij de dealer

Innovatieve rijhulpsystemen

In de nieuwe Renault ESPACE heb je de beschikking over de Highway & Traffic Jam Companion. Dat is een geavanceerde adaptieve cruise control met file assistent.

Daarnaast gebruik je eenvoudig het Renault EASY LINK-multimediasysteem met een 9,3" portait touchscreen dat in het midden van de auto is geplaatst. Het 10,2" TFT cluster of bestuurdersscherm geeft alle rij-informatie duidelijk en overzichtelijk weer. Rechts naast je vind je de handige inductielader voor je mobiel.

Ontdek ook de allerbeste technologie in de hightech cockpit van de nieuwe ESPACE. Meer weten? 
 
 

Luxe, comfortabel en wendbaar

Je creëert zelf de sfeer in de nieuwe Renault ESPACE via het MULTI-SENSE-systeem. Hiermee kun je kiezen uit 4 rijbelevingen met meekleurende binnenverlichting. Geniet van het lichte interieur, de fijne massagestoelen en het perfecte 4CONTROL-aandrijvingssysteem, waarmee je stuurt met 4 wielen. Perfect voor in de stad rijden en ideaal voor op de snelweg en bochtige bergweggetjes.Elke rit wordt vanaf nu een comfortabel, luxe en uniek. 
 

De nieuwe ESPACE Initiale Paris   

Ontdek pure weelde

In de nieuwe ESPACE INITIALE PARIS geniet je van een verfijnd design. Een unieke kleur en exclusieve nappalederen bekleding. Het BOSE Premium-audiosysteem, met vijf in te stellen geluidsprofielen, maakt de rit voor jou en jouw familie onweerstaanbaar. 
 

Meer info? Lees hier het volledige persdossier

VOLLEDIGE PERSDOSSIER

Op de hoogte blijven over de nieuwe ESPACE? Vul onderstaand formulier in.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 


Voorwaarden
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag.
Contactreden valt binnen deze categorie: Autorelevante informatie, merk/model informatie, overige commerciële info.
De lead wordt opgevolgd door Stam Renault Dealers.
Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via: telefoon, WhatsApp, e-mail of SMS. Voor informatie over privacy lees onze privacy verklaring op de website.