Nissan APK Keuring

De APK van je Nissan is periodiek vereist. Afhankelijk van de leeftijd en de brandstof waar de auto op rijdt kan dit jaarlijks zijn. De keuring is vanuit Europa bij wet verplicht. Tijdens de keuring wordt de auto grondig doorgelicht en wordt bekeken of deze nog geschikt is om veilig de weg op te gaan. Voor de APK voor jouw Nissan Micra, Juke, Qashqai, Leaf, Ariya, X-Trail, Townstar, Primastar of Interstar ben je bij Stam aan het juiste adres. Ook voor de APK voor alle andere Nissan modellen. Lees bij Stam Nissan meer over de APK en maak online een afspraak of vraag een scherpe offerte aan.

 Een APK keuring voor een Nissan kost € 39,-.**  Voor dit bedrag wordt de auto geheel gekeurd. Deze prijs is bovendien inclusief afmeldkosten, 4-gastest en BTW. Onze gespecialiseerde medewerkers controleren de auto voor deze prijs van top tot teen.  Indien gewenst kan je online een APK afspraak maken. Je kan ons uiteraard ook telefonisch bereiken. 

APK FOR LIVE

Voor Nissan-voertuigen die in onderhoud zijn bij de Nissan-dealer geldt een unieke service: APK for Life*. Daarmee is uw Nissan verzekerd van gratis APK, hoe lang hij ook meegaat (op voorwaarde dat het voorgeschreven onderhoud bij een Nissan-dealer wordt uitgevoerd).
Bovendien is APK for Life overdraagbaar. Dus als u uw auto verkoopt of inruilt, kan ook de volgende eigenaar nog van deze extra Nissan service profiteren.

Uiteraard bent u bij Stam-Nissan-dealers verzekerd van ervaren vakmensen die uw auto door en door kennen.

PLAN APK AFSPRAAK

APK keuring voor campers

Ook voor het APK keuren van je Nissan camper kan je terecht bij Stam Nissan Dealers. Een APK keuring voor een Nissan Camper kost € 99,-. Voor dit bedrag wordt de auto geheel gekeurd. Onze gespecialiseerde medewerkers controleren de auto voor deze prijs van top tot teen. Indien gewenst kan je online een APK afspraak maken. Ook kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken. Onze keurmeesters beoordelen je camper tijdens de APK keuring op de volgende onderdelen:
  • Verkeersveiligheid: Goed functionerende remmen, wielophanging, carrosserie, schokdempers, staat van de autobanden, verlichting en de stuurinrichting.
  • Milieu: Uitstoot van uitlaatgassen.
  • Registratie: Kilometerstand, het voertuigbewijs, identificatienummer en de brandstof. 

APK OFFERTE AANVRAAG

Onderhoud voor de auto nodig?

Wij regelen alles!

*APK-keuring is gratis in combinatie met een onderhoudsbeurt
* Benzine: Als de auto op benzine rijdt en nog niet eerder is gekeurd, moet de eerste keuring plaatsvinden vier jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Na deze keuring moet de auto twee keer om de twee jaar APK-gekeurd worden. Daarna ieder jaar. Als de auto al eerder APK-gekeurd is, geldt in principe de datum op het keuringsrapport. Dit is de vervaldatum voor de APK. Met andere woorden: de auto moet voor deze datum zijn goedgekeurd.
* Diesel of LPG Als de auto op diesel of LPG rijdt, moet de eerste keuring plaatsvinden drie jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Na deze keuring moet de auto jaarlijks APK-gekeurd worden.
**Aanbod geld alleen voor personenauto's en bedrijfswagens, campers en paardenwagens zijn uitgesloten van dit aanbod.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!