✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26734 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault autoverzekering

Met een veilig gevoel op weg

OFFERTE AANVRAAG

Renault autoverzekering

Een autoverzekering is in Nederland en de overige Europese Unie verplicht. Door de Renault Autoverzekering van Stam ga je met een veilig gevoel op pad. Bovendien biedt Stam je gunstige voorwaarden. Ontdek onze scherpe tarieven en vraag online een offerte aan voor een autoverzekering voor je Renault.

Bovag OFFERTE AANVRAGEN
Renault autoverzekering

Voordelen Renault autoverzekering

Door te kiezen voor de autoverzekering van Stam Renault maak je gebruik van diverse voordelen. Lees hieronder de voordelen van onze autoverzekering:

 • Kies de dekking die bij je past
 • Voor schadereparaties kan je terecht bij Stam Renault
 • 24-uurs schadehulplijn
 • Gratis overstapservice
 • Schadeherstel met originele onderdelen
 • Vervangende auto tijdens reparaties
 • Onbeperkte dekking voor audio- en navigatiesystemen*
 • Accessoires standaard meeverzekerd**
OFFERTE AANVRAGEN

Soorten dekking

Er zijn verschillende typen dekkingen. Ook voor de Renault Autoverzekering. Wij informeren je graag over de beschikbare typen. Lees hieronder meer en maak een keuze.

WA verzekering

Met een WA verzekering met een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering ben je voor de wet voldoende verzekerd.
De dekking bij WA bedraagt voor de Renault Autoverzekering:

 • Materieel: tot € 2.500.000,- per schadegebeurtenis
 • Letselschade: tot € 5.600.000,- per schadegebeurtenis

De verplichte WA-verzekering kan je aanvullen met een beperkt of volledig casco. Vooral nieuwe of jonge Renault modellen raden wij aan in combinatie met een volledig casco te verzekeren. Op deze manier ben je optimaal verzekerd, ook in geval van aanrijding en vandalisme.

Beperkt casco

De WA-verzekering is er vooral op gericht mogelijke schade aan derden te verzekeren. Met een beperkt casco dekking ben je tevens verzekerd voor schade door diefstal, brand, storm en ruitbreuk. Wanneer je een occasion aanschaft  kan je gebruik maken van de gunstige 2 jaar occasionwaarderegeling.

Volledig casco

Met een beperkt casco ben je nog altijd beperkt verzekerd. Indien je meer zekerheid wenst biedt een verzekering met volledig casco uitkomst. Hierbij ben je onder andere verzekerd voor schade als gevolg van een aanrijding en vandalisme. Als je bij Stam Renault een autoverzekering met volledig casco afsluit, dan ontvang je de zeer gunstige 5 jaar nieuwwaarderegeling in het geval van een nieuwe auto. Bij occasions kan je gebruik maken van de 5 jaar occasionwaarderegeling.

Aanvullende dekkingen

De Renault autoverzekering is uit te breiden met verschillende aanvullende dekkingen. Daardoor ben je optimaal verzekerd. Lees hieronder meer over onze aanvullende dekkingen:

Schadeverzekering Inzittenden (SVI)

De schadeverzekering voor inzittenden zorgt ervoor dat de inzittenden en hun spullen zijn gedekt. De verzekering biedt dekking voor:

 • Alle spullen die door inzittenden worden vervoerd
 • Materiële gevolgschade in geval van ongeval met letsel 
 • De kosten van geneeskundige behandeling ten gevolg van een ongeval met letsel 
 • Tevens zijn de verzekeringnemer en inwonende gezinsleden verzekerd wanneer zij zich in de auto bevinden.

Ongevallenverzekering Inzittenden

Met deze verzekering ben je gedekt indien iemand overlijdt of blijvend invalide raakt als gevolg van een ongeval. Het gekozen verzekerde bedrag of een percentage daarvan wordt in zo'n geval uitgekeerd.

Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering stelt jein staat eventuele schade aan de auto te verhalen op de tegenpartij. Het geeft je juridische bijstand in het geval van een geschil met betrekking tot de auto. Sluit je geen rechtsbijstandverzekering af? Dan bent je zelf verantwoordelijk voor het verhalen van de schade.

Gratis overstapservice

Heb je op dit moment elders een autoverzekering? Dit is geen enkel probleem. Je kunt namelijk gebruikmaken van de gratis overstapservice om deze te beëindigen. Ook zorgen wij ervoor dat de nieuwe verzekering op het juiste moment in werking treedt.

Snel afsluiten

Ben je overtuigd van de voordelen van een Renault autoverzekering? Je kunt de verzekering bij Stam Renault snel en eenvoudig afsluiten. Wij informeren je graag over de verschillende dekkingen. Aan de hand van de gegevens berekenen wij de premie. Wil je graag zorgeloos de showroom uitrijden? Vraag een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  26.734 KLANTREACTIES
  Steven Wilschut nam alle tijd voor ons. De koffie was lekker en de fles bubbels bij het afscheid nemen was een leuke attentie.
  Schrijf een review Lees alle reviews

  * = Alle accessoires van de Renault zijn met de autoverzekering standaard mee verzekerd tot een waarde van 10% van de cataloguswaarde van de auto. ** = Alle af-fabriek ingebouwde Renault-audio en/of navigatieapparatuur in jouw auto is ongelimiteerd verzekerd. Druk- en typefouten voorbehouden