✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30583 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Voor welke voordelen kies jij? Let op: je mag er meerdere kiezen. Dus kies gerust voor alle voordelen!

Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual

Stap ik zakelijk over op elektrisch rijden? De overheid stimuleert de keuze al sinds 2010 met vooral fiscaal interessante maatregelen. Zo mag de zakelijk rijder rekenen met slechts 4% bijtelling en hoef je je geen zorgen te maken over de groeiende milieuzones.

In de Koopwijzer Elektrische Auto hebben wij alle ontwikkelingen, mogelijkheden en onmogelijkheden op een rij gezet. Bij Stam zijn wij enthousiast over elektrisch rijden en willen dat graag overdragen!

Koopwijzer elektrisch rijden

Bereken hoeveel jouw bedrijf bespaart Hoeveel kilometer legt jullie bedrijfswagen gemiddeld af per jaar? Kies het gewenste model, geef een schatting
en bereken met één druk op de knop wat jouw bedrijf kan besparen.

Kies het gewenste model


Geschatte aantal kilometers

 

 • Brandstofkosten excl. btw
 • Wegenbelasting
 • Gemiddeld onderhoud excl. btw
 • Bijtelling
 • Kosten
 • Afschrijving
 • Totale kosten per jaar

Diesel

  Benzine

   Elektrisch

    Berekening op basis van standaard diesel en benzine autos*

    Onze services voor jouw Renault Z.E.

    Connected services

    Connected services

    Mobiliteitsgarantie

    Mobiliteitsgarantie

    Onderhoud

    Onderhoud

    Elektrisch rijden

    Elektrisch rijden

    Hoe ga jij besparen?

    Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.