✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30533 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

ACTIES PARTICULIER CAPTUR

KOM PROEFRIJDEN

Welke actie kies jij?

 

Renault CAPTUR voorraad | Stam

Snel willen rijden in de Captur met veel voordeel? Bekijk dan onze voorraad.

Snel rijden en €4.000 korting

BEKIJK VOORRAAD
 

Gratis nieuwe CAPTUR of CLIO als vervangauto bij onderhoud

In bezit van een CAPTUR of CLIO en is deze auto toe aan onderhoud? Plan dan de afspraak bij Stam en krijg GRATIS een dag een nieuwe CAPTUR of CLIO mee om hiermee kennis te maken.

GRATIS nieuwe CAPTUR of CLIO?

BEKIJK ACTIE
 

Renault CAPTUR Private Lease | Stam

Weten waar je per maand aan toe bent? Met Private Lease betaal je een vast maandbedrag, je hoeft alleen nog maar te tanken!

Nu v.a. €339,- p/m

SHOWROOM AFSPRAAK BEKIJK DE ACTIE
 

Jong gebruikte Renault Captur

Youngster met weinig kilometers, maximaal 1 jaar oud en 2 jaar Top Occasion Garantie.

 

Renault CAPTUR Stam korting

Geheel naar eigen wens een nieuwe Renault CAPTUR samenstellen bij Stam? Dat kan met de standaard Stam korting die wij geven op alle Renault CAPTURS. Koop je niet uit voorraad bekijk dan naar deze actie.

Standaard korting nieuw te bestellen Captur €1.750,-

BEKIJK DE ACTIE KOM PROEFRIJDEN

Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 783,40 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 37,50 incl. btw) en registratiekosten € 49,10 (btw-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Min. / max. verbruik: 3,6 - 5,6 l. / 100 km. CO2 113 - 127 g/km.