✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

ACTIES PARTICULIER CAPTUR

KOM PROEFRIJDEN

Welke actie kies jij?

 

Renault Bi-Fuel

Tijdelijk 5 jaar garantie op een nieuwe Renault Bi-Fuel model

Tijdelijk 5 jaar garantie op een nieuwe Renault Bi-Fuel model

BEKIJK ACTIE
 

Renault CAPTUR voorraad | Stam

Snel willen rijden in de Captur met veel voordeel? Bekijk dan onze voorraad.

Snel rijden en tot €2.250 korting

BEKIJK VOORRAAD
 

Renault Dealer Dagen bij Stam Renault-dealers

Tot 11-10 kortingen oplopend tot €3000, tot €500 gratis accessoires en €1000,- extra inruil bij Stam.

Actie tm 10 oktober

MEER INFORMATIE
 

Renault CAPTUR Private Lease | Stam

Weten waar je per maand aan toe bent? Met Private Lease betaal je een vast maandbedrag, je hoeft alleen nog maar te tanken!

 

Jong gebruikte Renault Captur

Youngster met weinig kilometers, maximaal 1 jaar oud en 2 jaar Top Occasion Garantie.

 

Renault CAPTUR Stam korting

Geheel naar eigen wens een nieuwe Renault CAPTUR samenstellen bij Stam? Dat kan met de standaard Stam korting die wij geven op alle Renault CAPTURS. Koop je niet uit voorraad bekijk dan naar deze actie.

Standaard korting nieuw te bestellen Captur €1200,-

BEKIJK DE ACTIE KOM PROEFRIJDEN

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 783,90 of € 752,90 voor E-TECH Plug-in 160, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 51,10, deels btw-vrij), recyclingsbijdrage (t.w.v. € 35,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw, uitsluitend voor Plug-in hybrid 160). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.