✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26411 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault CLIO

Laat je verleiden

Consumenten

adviesprijs v.a. €15.490

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe CLIO

Review & motoren- CLIO

De Renault Clio komt het beste uit de test vergeleken met modellen in hetzelfde segment. In onderstaande testgegevens is de nieuwe Clio vergeleken met de Volkswagen Polo, de Peugeot 208 en de Citroën C3. Hierin kunt u zien dat de Clio de meest aantrekkelijke aanschafprijs heeft, de laagste kosten per kilometer heeft, het meeste laadvermogen en het meeste vermogen.
Er zijn diverse motoren beschikbaar in de nieuwe Renault Clio. Zo is er de 90 pk sterke Energy TCe 90 Start & Stop Eco2 benzinemotor met B-label en

CLIO -Maak een overtuigende proefrit

Proefrit maken in de Renault Clio? Dat kan bij Stam Renault. Kom proeven aan de CLIO en laat u overtuigen door een proefrit. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en diverse kleuren, zo kunt u zich meteen laten inspireren! Heeft u weinig tijd en zit een showroom bezoek er even niet in? Dan regelen wij een proefrit op locatie. Neem hiervoor contact op.

PLAN EEN PROEFRIT

Renault CLIO Lease

Geďnteresseerd in de nieuwe Renault Clio als leaseauto? Zoek dan niet verder! De Renault Clio lease is namelijk zeer interessant met slechts 22% bijtelling. Door deze fiscale voordelen maar ook door de brede inzetbaarheid van de nieuwe Clio is het een ideale leaseauto. U kunt de nieuwe Clio gebruiken voor uw zakelijke kilometers, uw tripjes in het weekend, de wekelijkse boodschappen maar ook zelfs verre vakanties!

Renault CLIO Estate

De Renault Clio is tevens als Estate beschikbaar. U rijdt al in een nieuwe Clio Estate vanaf € 15.990,-. 

MEER INFORMATIE CLIO ESTATE

CLIO voorraad actie

Snel rijden in een nieuwe Renault Clio én profiteren van voorraad voordeel? Stam heeft diverse Renault Clio's met zeer aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Renault Clio voorraad. 

CLIO VOORRAAD ALLE CLIO ACTIES

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  26.411 KLANTREACTIES
  Zeer snelle reactie op vragen en emails
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Min. / max. verbruik: 3,2 - 5,4 l. / 100 km. CO2 120 g/km.