✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29796 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

NIEUWE Renault CLIO

Laat je verleiden

Consumenten

adviesprijs v.a. €17.290

Exclusief Stam kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe CLIO

Review & motoren- CLIO

De Renault Clio komt het beste uit de test vergeleken met modellen in hetzelfde segment. In onderstaande testgegevens is de nieuwe Clio vergeleken met de Volkswagen Polo, de Peugeot 208 en de Citroën C3. Hierin kun je zien dat de Clio de meest aantrekkelijke aanschafprijs heeft, de laagste kosten per kilometer heeft, het meeste laadvermogen en het meeste vermogen.
Er zijn diverse motoren beschikbaar in de nieuwe Renault Clio. Zo is er de 90 pk sterke Energy TCe 90 Start & Stop Eco2 benzinemotor met B-label en

CLIO -Maak een overtuigende proefrit

Proefrit maken in de Renault Clio? Dat kan bij Stam Renault. Kom proeven aan de CLIO en laat je overtuigen door een proefrit. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en diverse kleuren, zo kun je je zich meteen laten inspireren! Heb je weinig tijd en zit een showroom bezoek er even niet in? Dan regelen wij een proefrit op locatie. Neem hiervoor contact op.

KOM PROEFRIJDEN

CLIO voorraad actie

Snel rijden in een nieuwe Renault Clio én profiteren van voorraad voordeel? Stam heeft diverse Renault Clio's met zeer aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Renault Clio voorraad. 

CLIO VOORRAAD ALLE CLIO ACTIES

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze STAMbassadeurs

  29.796 KLANTREACTIES
  Zoals altijd een goede en heldere uitleg
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Min./max. verbruik: 3,6-5,6 l./100 km. resp. 27,7-17,9 km/l. CO2: 95-127 gr./km.