✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30775 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

De nieuwe CLIO E-TECH Hybrid

De nieuwe CLIO E-TECH Hybrid beschikt over een nieuwe, zichzelf opladende hybride aandrijving. Dit zorgt voor ongekend rijplezier en zuiniger rijden.

De CLIO E-TECH Hybrid staat vanaf nu in de showroom en staat klaar voor een proefrit. 

OFFERTE AANVRAGEN

PROEFRIT AANVRAGEN

UITRUSTING

Ontdek de voordelen van de nieuwe Renault CLIO E-TECH Hybrid

Een ruim interieur, prettig afleesbare schermen, optimale veiligheid en ultramoderne rijhulpsystemen.

Active Emergency Brake

De nieuwe Renault CLIO E-TECH Hybrid is jouw verkeers-beschermengel en houdt je continu veilig. De auto houdt het verkeer in de gaten en controleert of er onverwachte zaken gebeuren. Plots remmende weggebruikers, voetgangers die ineens oversteken. Deze compacte auto waarschuwt je en kan in noodsituaties ook voor je remmen.

EASY LINK-systeem 

Het nieuwe EASY LINK-systeem in de Renault CLIO is een multimediasysteem dat intuïtief werkt en daardoor zeer gebruiksvriendelijk is. Het touchscreen heeft een hoge resolutie en is maximaal 9,3“ groot.

 
Met Google adressen zoeken 

Wil je een reis naar Berlijn plannen of zoek je een Italiaans restaurant? Met Google kom je dankzij de meer dan 100 miljoen points of interest altijd op de juiste plek.

 

MOTOREN
De nieuwe CLIO E-TECH Hybrid: zuinig en efficiënt

Tot wel 80% elektrisch rijden in de stad Efficiënt in de stad én op de snelweg Nieuwe rijbeleving 
Ervaar elektrisch rijden als nooit tevoren. De nieuwe
CLIO E-TECH Hybrid heeft zowel een elektrische motor als een verbrandingsmotor. Deze Hybrid heeft een efficiënte automatische versnellingsbak. Het resultaat: consistent starten in de elektrische modus, geoptimaliseerd elektrisch rijden in tot wel 80% van de ritten in de stad én genieten van de stilte tijdens het elektrisch rijden.
Als je kiest voor een hybride Renault, verbruik je tot wel 40% minder brandstof dan bij een reguliere benzinemotor wanneer je op de snelweg of in de stad rijdt. De nieuwe CLIO E-TECH heeft een geweldige actieradius en heeft geen stekkers nodig. De nieuwe CLIO E-TECH Hybrid maakt het mogelijk om veilig en krachtig met het verkeer mee te komen dankzij de 140 pk sterke motor. Dankzij het directe reactievermogen van de elektrische motor en de automatische versnellingsbak kun je snel accelereren. Je creëert met de verschillende MULTI-SENSE-instellingen jouw eigen gepersonaliseerde rijbeleving.

 MEER INFORMATIE OVER E-TECH