✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 27994 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault distributieriem vervangen,

bij Stam Renault 

Renault distributieriem

Is je auto toe aan een nieuwe distributieriem? Bij Stam Renault bieden wij een aantrekkelijk All in tarief. Een nieuwe distributieriem kan kostbaar zijn, maar Stam helpt je door je vooraf van de juiste, transparante prijs te voorzien. Na een bepaald aantal kilometers of jaren verslechtert een distributieriem. Renault schrijft daarom voor wanneer deze vervangen moet worden. Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van advies. .

WERKPLAATS AFSPRAAK

DISTRIBUTIERIEM OFFERTE

Kosten distributieriem vervangen

De kosten voor het vervangen van een distributieriem zijn afhankelijk van welk Renault model je rijdt. Stam Renault werkt in ieder geval altijd met transparante, All-in prijzen. Hierdoor kom je achteraf niet voor nare verrassingen te staan. Neem direct contact op met Stam Renault of maak online een afspraak met de werkplaats.


Werkzaamheden

Renault kent voorschriften omtrent het vervangen van een distributieriem. Deze voorschriften en werkzaamheden worden vaak door niet-Renault dealers genegeerd. 

De voorschriften van Renault zijn zo dat wanneer je de distributieriem bij Stam Renault laat vervangen de hele distributieset vervangen wordt; inclusief de riem. Ook wordt de multiriemset vervangen. Tot slot vervangt Stam Renault tevens de span- en looprollen van de Renault.


Afspraak maken

Wacht niet te lang met het vervangen van een distributieriem. Indien deze breekt kunnen essentiële onderdelen van de motor beschadigd worden. Is de auto toe aan een nieuwe riem? Maak online een afspraak met onze werkplaats.


WERKPLAATS AFSPRAAK

DISTRIBUTIERIEM OFFERTE

Hoe kunnen wij helpen?

Renault distributieriem