✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Nieuwe Renault ESPACE

Reis eerste klas

Prijs v.a. €64.590

Exclusief Stam Kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe ESPACE

Interieurdesign

Verfijning en technologie
 Met extra verfijning door gebruikte materialen, ergonomische verbeteringen en nieuwe technologie biedt de Espace een topklasse interieurambiance, vooral in de INITIALE PARIS.

 INITIALE PARIS: de Espace op z’n mooist
De stoelen in de Espace INITIALE PARIS zijn bekleed met hoogwaardig Nappa-leder in de kleur Noir Titanium of Gris Sable. De gekozen kleur wordt ook gebruikt voor de deurpanelen. De topkwaliteit bekledingsstoffen zijn zorgvuldig afgewerkt en verfraaid met dubbel stikwerk, waarmee tevens de diepte van de stoelen optisch wordt versterkt. Bovendien profiteren de bestuurder en de voorste passagier van 10-voudig elektrisch verstelbare, verwarmbare én geventileerde stoelen inclusief massagefunctie. De Relax-hoofdsteunen bieden betere ondersteuning. De gelamineerde zijruiten zorgen voor optimaal akoestisch comfort. Verder komen INITIALE PARIS markeringen terug op het stuurwiel, de stoelen, dorpels en vloermatten. Ook de andere uitvoeringen van de Espace zijn voorzien van nieuwe bekledingsstoffen. Er is keuze uit stoffen bekleding, een combinatie van stof en leder en Riviera-leder.

OFFERTE AANVRAGEN

KOM PROEFRIJDEN

Motoren; hoog prestatieniveau

Renault levert de nieuwe Espace met de nieuwste benzine- en dieselmotoren.
Die zijn allemaal getest volgens de WLTP-methode en bevatten de nieuwste technologie op het gebied van uitlaatgasreiniging.

Innovatie

Het veiligheidsniveau van de Espace is naar een nog hoger niveau getild dankzij de toepassing van adaptieve LED MATRIX VISION koplampen en de Highway & Traffic Jam Companion. Laatstgenoemde technologie markeert een belangrijke stap in de ontwikkeling van autonome voertuigen (niveau 2), voor optimaal comfort en rust achter het stuur.


KOM PROEFRIJDEN ALLE ESPACE ACTIES

1 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP - testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 3 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 4 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link 2 t.w.v. € 1053,90, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 51,10, deels btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 35,00, incl. 21% btw). 5 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.