✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30533 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault ESPACE

Beleef je moment

Consumenten
adviesprijs v.a. €55.620

Exclusief Stam Kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe ESPACE

MOTOREN

Renault levert de Renault ESPACE met een aantal diesel- en benzinemotoren. Hieronder tref je een overzicht aan van de beschikbare motoren. Zodra er meer bekend is over de motoren, lees je het bij Stam Renault.

Spectaculair interieur

Voor de cabine van de nieuwe Espace lieten de ontwerpers zich inspireren door de luchtvaart. Het dashboard is een spektakel van zachte dynamische lijnen die in prachtig in elkaar vloeien. Centraal staat een grote middenconsole met touchscreen en instrumenten die ergonomisch werden uitgelijnd. De subtiele sfeerverlichting geeft het interieur een warme en smaakvolle toets.

De cabine beschikt over een groot gamma aan personalisatie opties zoals sierstiksels, leder inleg, een panoramadak dat automatisch dimt bij direct zonlicht, BOSE® surround systeem, Stoelen zijn beschikbaar in stof, kunstleder en rundleder. Extra opties bestaan uit lendensteun, comforthoofdsteunen, elektrische verstelling met massage- en geheugenfunctie.

OFFERTE AANVRAGEN

KOM PROEFRIJDEN

De nieuwste motortechnologie

De Energy dCi 160 dieselmotor is voorzien van Twin Turbo technologie. De eerste turbo verstevigt de prestaties op lagere toerentallen wat een sterk koppel oplevert. De tweede turbo zorgt voor sportiever rijgedrag in het hogere toerengebied.

Door de ervaring uit het Renault Formule 1 team werden de nieuwe motoren gebouwd met een minimale inwendige wrijving en zeer efficiënte koeling voor optimale kinetische efficiëntie.

Sublieme automaat

De Renault Espace Energy TCe 200 EDC en Energy dCi 160 EDC motoren worden standaard uitgerust met een automatische elektronische versnellingsbak.  Omdat er geen mechanische verbinding aan te pas komt, kon nog meer ruimte en gewicht bespaard worden in de cabine.

Nieuws over de Renault Espace

Stam Renault houdt voor jou al het nieuws in de gaten over de nieuwe Renault Espace. Nieuwe informatie over deze Franse crossover lees je op deze pagina, maar je kunt je tevens aanmelden voor onze nieuwsbrief. Hiermee wordt je periodiek op de hoogte gebracht bij nieuws over de Espace. Je kunt online een afspraak maken voor een proefrit in de nieuwe Espace.

De Renault Espace wordt verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met verschillende, krachtige motoren. Welke zijn nog niet bekend maar één ding is zeker: als je in een Renault Espace rijdt ervaar je heel veel luxe, comfort en rijgemak!

ESPACE voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault Espace én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad. Bekijk de Renault Espace voorraad.

ESPACE VOORRAAD ALLE ESPACE ACTIES

Stam Renault vestigingen

    Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link 2 t.w.v. €1053,40 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 37,50 incl. btw) en registratiekosten € 49,10 (btw-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Min. / max. verbruik: 4,4 - 6,2 l. / 100 km. CO2 140 g/km.