✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30582 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault GRAND SCÉNIC

Nieuwste generatie familieauto

Consumenten
adviesprijs v.a. € 31.190

Exclusief STAM kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe GRAND SCÉNIC

Renault Grand Scénic Automaat

Standaard is de Renault Grand Scénic verkrijgbaar zijn met handgeschakelde zesversnellingsbak. Maar de MPV is wederom ook verkrijgbaar met automatische versnellingsbak. De Renault Scénic automaat beschikt bij de 110 en 160 pk diesels ook over EDC – Efficient Dual Clutch. Deze biedt je het comfort van een automaat maar het brandstofverbruik en reactievermogen van een handgeschakelde versnellingsbak. Wel zo prettig als je met jouw gezin veel kilometers maakt.

Veelzijdigheid, ruimte en rijcomfort

De Nieuwe Grand Scénic is de grotere broer van de Scenic. De nieuwe Scenic is aantrekkelijk, praktisch, efficiënt en hitghtech en voldoet aan alle behoeften van gezinnen en zakelijke rijders. De Aantrekkelijk met zijn ranke, maar krachtige lijnen en opvallende eigenzinnige tweekleurige carrosserie. Praktisch dankzij de grootste hoeveelheid bergruimte én grootste bagageruimte in zijn klaas. Efficiënt dankzij een breed motorengamma, met vier dieselmotoren en twee benzinemotoren. Hightech dankzij de rijke uitrusting veiligheids- en rijhulpsystemen.

Vijf Euro NCAP-Sterren voor de nieuwe Grand Scénic

De Nieuwe Grand Scenic heeft vijf sterren behaald, de hoogste score bij de Euro NCAP haalbaar voor passieve veiligheid. De nieuwe Scenic is voorzien van twee gordijnairbags voorin en voor de tweede zitrij, plus twee zij-airbags vorin en twee adaptieve hoofdairbags van de nieuwe generatie.

Nieuw Design

Het design van de nieuwe Renault Grand Scénic is kenmerkend voor de ontwerplijn die is uitgezet door de Nederlander Laurens van den Acker. Het dynamische uiterlijk ontstaat doordat de bodemvrijheid is vergroot, de achterwielen op de uiterste hoeken zijn geplaatst en gebruik is gemaakt van de sportieve, kenmerkende grille en kenmerkende lichtsignatuur. De C-vormige koplampen en achterlichten met 3D-effect en Edge Light-techniek. De achterlichten op de nieuwe Grand Scenic zijn verticaal geplaatst.

Een primeur in dit segment zijn de 20"wielen die standaard geleverd worden op alle Renault Scénic modellen. Hoewel de 20" banden groter zijn, zijn ze niet duurder. Het prijsniveau van de 20" banden is gelijk aan dat van 17" zomer- en winterbanden. De 20" wielen en de langere wielbasis van de nieuwe Renault Scenic zorgen voor een uitstekende wegligging. Danzij een driedelige voorruit biedt ook de Scénic een panoramisch uitzicht. Laat je verleiden door het nieuwe design: meld je aan en blijf op de hoogte over de nieuwe Renault Scénic. 

MOTOREN

Renault levert de Renault Scénic IV met een aantal diesel- en benzinemotoren. Hieronder tref je een overzicht aan van de beschikbare motoren.

GRAND SCÉNIC - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault Grand Scénic? Dat kan bij Stam Renault. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Renault Grand Scénic.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kun je je meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

GRAND SCÉNIC voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault Grand Scénic én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad. Bekijk de Renault Grand Scénic voorraad.

GRAND SCÉNIC VOORRAAD ALLE GRAND SCÉNIC ACTIES

Stam Renault vestigingen

    Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link en R-Link 2 t.w.v. € 833,90 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 37,50 incl. btw) en registratiekosten € 49,10 (btw-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Min. / max. verbruik: 4,0 - 6,1 l. / 100 km. CO2 104 - 136 g/km.