✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Renault KANGOO

Compacte alleskunner

Prijs v.a. €14.099

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

In de showroom van Stam Renault staan de Kangoo modellen voor je klaar. Wil je de auto bekijken of bijvoorbeeld een proefrit maken, kom dan gerust eens bij ons langs. Als je een goed voorstel wilt ontvangen kunnen wij je altijd een vrijblijvende offerte toe laten komen.

OP ZOEK NAAR ANDERE BEDRIJFSAUTO DAN KANGOO?

BEKIJK MASTER ACTIES

BEKIJK TRAFIC ACTIES

KANGOO - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault Kangoo? Dat kan bij Stam Renault. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Renault Kangoo.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kun je je meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

KANGOO voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault KANGOO én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Renault KANGOO voorraad.

KANGOO VOORRAAD ALLE KANGOO ACTIES

Hoe kunnen wij helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe KANGOO

Stam Renault vestigingen

    1 De getoonde consumentenprijzen zijn inclusief de kosten rijklaar maken en wettelijk bepaalde kosten. De adviesprijs kosten rijklaar maken bedraagt € 580,- (excl. BTW) / € 641,30 (incl. BTW). De wettelijke kosten bedragen € 71,57 (excl. BTW) / € 86,60 (incl. BTW). Een specificatie van de werkzaamheden rijklaar maken en de wettelijke kosten treft u aan op de pagina Algemeen. 2 De bijtelling wordt berekend over de fiscale waarde van catalogusprijs, exclusief opties en op een belastingschijf van 30,8%. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.