✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault KANGOO Z.E.

100% bedrijfswagen, 100% elektrisch

adviesprijs v.a. €26.219,80

Exclusief Stam kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe KANGOO Z.E.

KANGOO Z.E. opladen

De Kangoo Z.E. is volledig elektrisch wat betekent dat deze opgeladen dient te worden voordat je de weg op gaat. Voor veel mensen is nog onbekend hoe dit opladen in zijn werk gaat. Schaf je een Renault Kangoo Z.E. aan dan komt een professional bij je thuis langs om een officiëel oplaadpunt te installeren. De eerste 10.000 beslissers krijgen daarnaast een extra laadpunt aangeboden. Dit laadpunt is op een openbare plek naar keuze te plaatsen.

Voor € 72,- per maand kun je een accu huren bij Renault. Bij de huur van deze accu garandeert Renault dat je altijd in een bestelauto kan rijden voorzien van een accu met minstens 75% capaciteit van de oorspronkelijke capaciteit van de accu. Heeft de accu niet meer deze laadkracht dan kun je deze zonder problemen omruilen bij de Renault Z.E. dealer bij jou in de buurt. Kortom: rijden in de Renault Kangoo Z.E. brengt eigenlijk alleen maar voordelen met zich mee! De auto is groen en zuinig, heeft goede rijeigenschappen en je betaalt slechts 0% bijtelling. Bij Stam Renault kunnen wij je alles vertellen over de Z.E. modellen. Vraag nu alvast een proefrit of online offerte aan. Wij helpen je graag.

OFFERTE AANVRAGEN


KANGOO Z.E. - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault KANGOO Z.E.? Dat kan bij Stam Renault. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Renault KANGOO Z.E.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kun je je meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

KANGOO Z.E. voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault KANGOO Z.E. én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Renault KANGOO Z.E. voorraad.

KANGOO VOORRAAD ALLE KANGOO ACTIES

Stam Renault vestigingen

    1 De versie met 5 zitplaatsen wordt fiscaal belast als personenauto. Kentekenregistratie is op basis van een bedrijfswagen. 2 De getoonde consumentenprijzen zijn inclusief de kosten rijklaar maken en wettelijk bepaalde kosten. De adviesprijs kosten rijklaar maken bedraagt € 580,- (excl. BTW) / € 701,80 (incl. BTW). De wettelijke kosten bedragen € 71,57 (excl. BTW) / € 86,60 (incl. BTW) en de Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij bedragen €31 (incl. BTW) Een specificatie van de werkzaamheden rijklaar maken en de wettelijke kosten treft u aan op de pagina Algemeen. 3 De bijtelling wordt berekend over de fiscale waarde van catalogusprijs en batterij, exclusief opties en op een belastingschijf van 40,85%. De fiscale waarde van de batterij staat vermeld in het gedeelte 'Algemeen' van deze prijslijst. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Batterijhuur: Renault biedt u de mogelijkheid om de auto aan te schaffen en de batterij te huren. Hiermee is de aanschafprijs van de auto lager en heeft u maximale gemoedsrust: • U betaalt alleen voor wat u nodig heeft: het tarief van de batterijhuur is afgestemd op uw persoonlijke behoeften • U bent altijd verzekerd van een goed werkende batterij: bij minder dan 75% capaciteit wordt deze gerepareerd of vervangen • Zorgeloos rijden: gratis volledige Renault Route service en Renault biedt u een mobiliteitsoplossing als de auto niet meer kan rijden • Bij verkoop kan het batterijhuurcontract eenvoudig en zonder kosten worden overgedragen aan een andere partij