✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26554 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault KANGOO Z.E.

Consumenten

adviesprijs €26.219,80

Exclusief Stam kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe KANGOO Z.E.

KANGOO Z.E. opladen

De Kangoo Z.E. is volledig elektrisch wat betekent dat deze opgeladen dient te worden voordat u de weg op gaat. Voor veel mensen is nog onbekend hoe dit opladen in zijn werk gaat. Schaft u een Renault Kangoo Z.E. aan dan komt een professional bij u thuis langs om een officiëel oplaadpunt te installeren. De eerste 10.000 beslissers krijgen daarnaast een extra laadpunt aangeboden. Dit laadpunt is op een openbare plek naar keuze te plaatsen.

Voor € 72,- per maand kunt u een accu huren bij Renault. Bij de huur van deze accu garandeert Renault dat u altijd in een bestelauto kan rijden voorzien van een accu met minstens 75% capaciteit van de oorspronkelijke capaciteit van de accu. Heeft de accu niet meer deze laadkracht dan kunt u deze zonder problemen omruilen bij de Renault Z.E. dealer bij u in de buurt. Kortom: rijden in de Renault Kangoo Z.E. brengt eigenlijk alleen maar voordelen met zich mee! De auto is groen en zuinig, heeft goede rijeigenschappen en u betaalt slechts 0% bijtelling. Bij Stam Renault kunnen wij u alles vertellen over de Z.E. modellen. Vraag nu alvast een proefrit of online offerte aan. Wij helpen u graag.

Vrijblijvende offerte?

KANGOO Z.E. - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault KANGOO Z.E.? Dat kan bij Stam Renault. Laat u overtuigen om te kiezen voor de Renault KANGOO Z.E.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kunt u zich meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

KANGOO Z.E. voorraad actie

Wilt u graag snel rijden in een Renault KANGOO Z.E. én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Renault KANGOO Z.E. voorraad.

KANGOO VOORRAAD ALLE KANGOO ACTIES

Stam Renault vestigingen

    95% tevreden!

    Dit vinden onze Stambassadeurs

    26.554 KLANTREACTIES
    De auto was op zich nog mooier en fijner dan gedacht/verwacht!!!
    Schrijf een review Lees alle reviews