✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30532 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault KANGOO Z.E.

100% bedrijfswagen, 100% elektrisch

adviesprijs v.a. €26.219,80

Exclusief Stam kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe KANGOO Z.E.

KANGOO Z.E. opladen

De Kangoo Z.E. is volledig elektrisch wat betekent dat deze opgeladen dient te worden voordat je de weg op gaat. Voor veel mensen is nog onbekend hoe dit opladen in zijn werk gaat. Schaf je een Renault Kangoo Z.E. aan dan komt een professional bij je thuis langs om een officiëel oplaadpunt te installeren. De eerste 10.000 beslissers krijgen daarnaast een extra laadpunt aangeboden. Dit laadpunt is op een openbare plek naar keuze te plaatsen.

Voor € 72,- per maand kun je een accu huren bij Renault. Bij de huur van deze accu garandeert Renault dat je altijd in een bestelauto kan rijden voorzien van een accu met minstens 75% capaciteit van de oorspronkelijke capaciteit van de accu. Heeft de accu niet meer deze laadkracht dan kun je deze zonder problemen omruilen bij de Renault Z.E. dealer bij jou in de buurt. Kortom: rijden in de Renault Kangoo Z.E. brengt eigenlijk alleen maar voordelen met zich mee! De auto is groen en zuinig, heeft goede rijeigenschappen en je betaalt slechts 0% bijtelling. Bij Stam Renault kunnen wij je alles vertellen over de Z.E. modellen. Vraag nu alvast een proefrit of online offerte aan. Wij helpen je graag.

OFFERTE AANVRAGEN


KANGOO Z.E. - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault KANGOO Z.E.? Dat kan bij Stam Renault. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Renault KANGOO Z.E.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kun je je meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

KANGOO Z.E. voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault KANGOO Z.E. én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Renault KANGOO Z.E. voorraad.

KANGOO VOORRAAD ALLE KANGOO ACTIES

Stam Renault vestigingen