Klik hier om ons te bellen

STAM Limited actie

Zeer rijk uitgeruste &
scherp geprijsde Limited actiemodellen


VRAAG OFFERTE AAN PLAN PROEFRIT

STAM Limited actie

Profiteer van de Limited actiemodellen bij Stam. Zeer rijk uitgerust en tijdelijk beschikbaar. Standaard voorzien van o.a. Privacy Glass, lichtmetalen velgen, parkeersensoren en nog veel meer. 

 VRAAG OFFERTE AAN
 
 VRAAG OFFERTE AAN
 
 VRAAG OFFERTE AAN

 Interesse in een Kadjar automaat?

 Profiteer dan van de actie; GRATIS upgrade naar automaat bij STAM en bespaar €2.200,-
VRAAG OFFERTE AAN

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  25.486 KLANTREACTIES
  De ontvangst en uitgebreide uitleg op mijn vragen vond ik zeer plezierig. De verkopers, waarmee mee te maken kregen, verschillende door vakantietijd, gaven vertrouwen.
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Deze actievoorwaarden zijn van toepassing orders die t/m 30-06-2017 worden ingevoerd in de bestelsystemen via Renault Nederland. Twingo SCe 70 Stop & Start Limited incl. € 1.500,- STAMbassadeurspremie. Vanafprijs betreft Mégane Hatchback Energy TCe 100 Limited incl. € 2.000,- STAMbassadeurspremie. Vanafprijs betreft Kadjar Energy TCe 130 Limited incl. € 2.200,- STAMbassadeurspremie. Het aanbod van de STAMbassadeurspremie en gratis upgrade naar automaat op de Kadjar kunnen niet gecombineerd worden. De genoemde vanafprijzen zijn consumentenadviesprijzen en zijn inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakket en en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. De afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303 of kijk op www.renault.nl/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden.

  Beoordeling door klanten: 95/100 - 25486 beoordelingen