✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30531 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe MASTER

Renault MASTER afmetingen

Voor een bedrijfswagen is het zeer belangrijk om voldoende ruimte te hebben. De Renault Master biedt jou die ruimte volop. Zo is de Master ruim 2 meter breed.

De afmetingen van de Renault Master zijn als volgt:

Prijs Renault MASTER

De Renault Master is verkrijgbaar vanaf € 21.690,- (exclusief BTW en BPM). Voor deze prijs krijgt je de Renault Master dCi 100 Génerique Eco. Standaard is deze uitvoering voorzien van onder andere een 80 liter brandstoftank, getint glas, een zijschuifdeur rechts zonder raam, diverse extra opbergruimtes, een gekoeld dashboardkastje met klep en nog veel meer. Uiteraard kun je kiezen voor een een andere uitvoering, waarbij je van nog meer luxe kunt genieten.

Bij Stam Renault helpen wij je graag met al jouw vragen omtrent de Renault Master. Ook voor een proefrit of vrijblijvende online offerte kun je uiteraard bij ons terecht. Wij helpen jou graag! 

MASTER - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault Master? Dat kan bij Stam Renault. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Renault Master.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kun je je meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

MASTER voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault Master én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Renault Master voorraad.

MASTER VOORRAAD ALLE MASTER ACTIES

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze STAMbassadeurs

  30.531 KLANTREACTIES
  persoonlijke aandacht en duidelijke informatie
  Schrijf een review Lees alle reviews

  De genoemde vanaf prijzen zijn adviesprijzen excl. btw en onvermijdbare kosten,nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Min. / max. verbruik: 6,8 - 9,5 l. / 100 km. CO2 249 g/km.