✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30401 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault MÉGANE Estate

Prikkel je passie


Consumenten

adviesprijs v.a. €24.590

Exclusief STAM kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe MÉGANE Estate

MOTOREN

Renault levert de Renault MEGANE Estate met een aantal diesel- en benzinemotoren. Hieronder tref je een overzicht aan van de beschikbare motoren. Zodra er meer bekend is over de motoren, lees je het bij Stam Renault.

MÉGANE ESTATE - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault Mégane Estate? Dat kan bij Stam Renault. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Renault Mégane Estate.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kun je je meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

MÉGANE ESTATE voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault Mégane Estate én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad. Bekijk de Renault  Mégane Estate voorraad.

MÉGANE ESTATE VOORRAAD ALLE MÉGANE ESTATE ACTIES

Stam Renault vestigingen

    Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link en R-Link 2 t.w.v. € 813,90 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 37,50 incl. btw) en registratiekosten € 49,10 (btw-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Min. / max. verbruik: 3,5 - 6,0 l. / 100 km. CO2 90 - 134 g/km.