✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Hoge klanttevredenheid

Van de 26036 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault MÉGANE Hatchback


Consumenten

adviesprijs v.a. € 21.390

VRIJBLIJVENDE OFFERTE MAAK NU EEN PROEFRIT

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe MÉGANE Hatchback

MÉGANE - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault Mégane? Dat kan bij Stam Renault. Laat u overtuigen om te kiezen voor de Renault Mégane.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kunt u zich meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

MÉGANE voorraad actie

Wilt u graag snel rijden in een Renault Mégane én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad. 
Bekijk de Renault Mégane voorraad.

MÉGANE VOORRAAD ALLE MÉGANE ACTIES

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  26.036 KLANTREACTIES
  Er werd ruim de tijd genomen om de auto uit te leggen en wij ervaren het als prettig dat de auto werd afgeleverd door de persoon die hem toen aan ons verkocht heeft!
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €756,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Min. / max. verbruik: 3,3 - 6,0 l. / 100 km. CO2 86 - 134 g/km.