✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30599 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault MÉGANE Hatchback

Prikkel je passie

Consumenten
adviesprijs v.a. € 23.590
Exclusief STAM kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe MÉGANE Hatchback

MOTOREN

Renault levert de Renault MEGANE met een aantal diesel- en benzinemotoren. Hieronder tref je een overzicht aan van de beschikbare motoren. Zodra er meer bekend is over de motoren, lees je het bij Stam Renault.

MÉGANE voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault Mégane én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad. 
Bekijk de Renault Mégane voorraad.

MÉGANE VOORRAAD ALLE MÉGANE ACTIES

Stam Renault vestigingen

    Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link en R-Link 2 t.w.v. € 813,90 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 37,50 incl. btw) en registratiekosten € 49,10 (btw-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Min. / max. verbruik: 3,3 - 6,0 l. / 100 km. CO2 86 - 134 g/km.